-
1 Συνημμένο(α)
Ρίξε μία ματιά και σε κάτι ακόμα. Συνήθως, σε κάτι στερεοφωνικά σαν τον δικό σου όταν βάζεις ακουστικά στην υποδοχή κόβεται ο ήχος από τα ηχεία. Στο jack που μπαίνουν τα ακουστηκά υπάρχει μία επαφή που ανοίγει μόλις μπει το βύσμα για να κόψει τον ήχο από τα ηχεία. Καμιά φορά αυτή η επαφή στραβώνει και τα ηχεία παραμένουν εκτός ακόμα και όταν βγάλεις το jack των ακουστηκών. Δες τη παρακάτω φωτογραφία εκεί που λέει speaker disconnect. Έλενξε αυτή την επαφή και δοκίμασε να την επαναφέρεις (στραβώσεις) αν δεν κλείνει όταν βγάλεις το βύσμα των ακουστηκών.
Συνημμένο Αρχείο 22416
-
Φιλε αυτο που μου ειπες εχει πολυ μεγαλο point μιας και η αδελφη μου πριν χαλασουν χρησιμοποιουσε συνεχεια ακουστικα...Αλλα αποσυνδεσα τον ενισχυτη απο την μοναδα(μονο στην τροφοδοσια ενονωταν) και παλι τπτ βεβαια ολο και καποια μαλακια μπορει να εκανα στην αποσυνδεση οποτε θα κοιταξω αυτο που μου ειπες...
Αυτη την επαφη ειναι ευκολο να την βρω?
-
Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Συνήθως αρκεί να τη στραβώσεις λίγο. Εκτός και αν έχει σπάσει τελείως. Τότε μπορείς έυκολα να βρεις ένα θηλικό βύσμα jack σε οποιοδήποτε μαγαζί ηλεκτρονικών. Για αρχή δοκίμασε να ενώσεις με το χέρι σου την επαφή που φαίνεται μέσα στο κόκκινο κυκλάκι στη φωτογραφία που σου ανέβασα.