Όντως μπράβο στον Η3 και σε όποιον σου είπε να το πετάξεις. Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα.
Printable View
Όντως μπράβο στον Η3 και σε όποιον σου είπε να το πετάξεις. Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα.
Καλώς ή κακώς φίλε Ζάνε τώρα είμαστε στη εποχή του,"χάλασε => αντικατάσταση" και όχι επισκεύη.
Ασε που θα σου ξαναχαλάσει απο κάτι άλλο.
Δε λέω,μπορεί να δέθηκες συναισθηματικά μαζί του (να μην έσπασε πέφτοντας απο το Εβερεστ) και εγώ το παθαίνω συχνά αλλά θα συνηθήσεις.
Εμένα χάλασε το mp3 player Cowon (iAudio/60GB/450€) και θέλω 50€ να πάει Γερμανία,€50 να έρθει, συν σέρβις (τουλάχιστον 100€)..
Δηλαδή τουλάχιστον 200€ για να του δώσουν "παράταση ζωής" γιατί θα ξαναπέσει-ξαναχαλάσει.Με 250 παίρνω απο Αγγλία το νέο 4 μοντέλα νεώτερο Cowon S9 (20GB) που όχι μόνο είναι καλύτερο απο το παλιό αλλά κάνει μέχρι και τοστ..Και ένα έτος εγγύηση.
Ελπίζω να παρηγορήθηκες..
σας καταλαβαινω απολυτα κ συγνωμη αν με περασατε για παλαβο:001_smile:(κ σας την εσπασα)! δν θ ξανασχοληθω μ αυτο...:crying:σας ευχαριστω ξανα. θα ξαναρθω με κανα καινουργιο prob many many thanks!!
παιδια χιλια συγνωμη που επανερχομαι στο θεμα, του πηρα κενουργιο μηχανισμο (κεφαλη με μοτερ) κ δν ξερω :cursing: πως να του τν βαλω (μενω μακρια απο σερβις για να το πηγαινα) μηπως μπορειτε να βοηθησετε???:confused1::confused1:
Οταν λες πήρες καινούρια κεφαλή+μοτέρ,που τα πουλάνε έτσι χύμα και πόσο βγήκε?:001_huh::blink::confused1:
Αν δεν μπορείς να το βάλεις,κάνε υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία πήγαινε σε κανένα ηλεκτρονικό (σέρβις TV κτλ)
για τν ακριβεια το παρειγγειλα κ μου το στειλαν, πριν κανω καμια μ@... θελω τν συμβουλη σας πως μπαινει εννοω το τραβαω προσεκτικα για να βγει η χρειαζομαι κανα κολλητηρι??:confused1::confused1::confused1: επιπλεον χρειαζεται να του κανω καμια επιπλεον ρυθμιση??:confused1::confused1::confused1:
Αφού ξέρουν να στο στείλουν,θα ξέρουν και να σε καθοδηγήσουν για το πως να το βάλεις.Πάντως δεν θα χρειάζεται κολλητήρι,plug n' play.
Απο ότι θυμάμαι (απο ένα που χειρούργησα ανεπιτυχώς) η κεφαλή έβγαζε μία καλωδιοταινία καφέ που κούμπωνε σε άσπρο πλακέ φις και αυτό είναι όλο το story..
τελευταια ερωτηση: θα χρειαστει να του κανω καποια ρυθμιση στν κεφαλη, tracking motor και τα τοιαυτα???:confused1::confused1::confused1:
σαν να μην φτανει οτι δεν εχεις τις γνωσεις να κανεις κατι τετοιο .....
εχουμε και διαφορους αλλους οι οποιοι παρολο οτι δεν ξερουν δινουν οδηγιες για να κανουν τι ακριβως δεν εχω καταλαβει .....
ισως για να δουμε τις φωτογραφιες απο το αυτοκινητο τους .....
......την τυφλα μας που λενε και στο χωριο μου .....
οταν καταφερεις να του βγαλεις τα ματια τελειως γραψε μου για να σου εξηγησω γιατι δεν μπορεις να κανεις τετοιου τυπου επισκευη ....
Δεν νομίζω.Βάλε την κεφαλή να δεις αν παίζει,έτσι κι αλλιώς θα την βάλεις..Παράθεση:
θα χρειαστει να του κανω καποια ρυθμιση στν κεφαλη, tracking motor και τα τοιαυτα???