ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ πανε μεχρι το Φανο στη σολωμου στο κεντρο της Αθηνας και θα βρεις 10000/63 NIPPON με 5ευρουλακια το κομματι ....σιγα το δυσκολο πραγμα ...μην τρελαθουμε κιολας
Printable View
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ πανε μεχρι το Φανο στη σολωμου στο κεντρο της Αθηνας και θα βρεις 10000/63 NIPPON με 5ευρουλακια το κομματι ....σιγα το δυσκολο πραγμα ...μην τρελαθουμε κιολας
Έψαχνα για Rubycon επειδή αυτούς είχε μέσα ήδη και έχω διαβάσει καλά λόγια γενικά. Πάω για Nippon να ξεμπερδεύω. Σίγουρα είναι πολύ καλοί και δεν ξέρω αν είναι και καλύτεροι. Ευχαριστώ...
φιλε αντρεα .... με οτι εχεις βρει εδω μπορεις να φτιαξεις ενα αξιοπρεπεστατο μηχανημα .... δεν ειναι τα extreme υλικα που κανουν ενα καλο μηχανημα ....κυριως ειναι η προσοχη στις λεπτομερειες ....
πριν λιγο καιρο εκανα μια ασκηση κατασκευασα εναν απο τους ενισχυτες μου εσκεμενα κανοντας ολα τα λαθη ...δλδ ηλεκτρολυτικους παντου οχι ΜΚΤ κερεμικους και οχι mica η styroflex φτηνα τρανσιστορ . και αντιστασεις carbon οχι metal film .... σε πληροφορω οτι το μηχανημα επαιξε μια χαρα ...τουλαχιστον ακουγοταν .... αλλα απο επιδοσεις ηταν σκατα .... οποτε λιγο εδω και λιγο εκει ερχεται μια χαρα ...αλλα οχι τρελλες