Ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις ΄;;;;;;;; ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ στο #2 δεν έγραψες ότι πρέπει να είναι καμένο το ολοκληρωμένο.;;;;
Ναι αλλά είπα ότι έχει και άλλα καμένα.
Εγώ σχολίασα τη συζήτηση και απλός στο #6, #8, #12 του είπα πώς να μετρήσει το ολοκληρωμένο που τελικά αποδείχτηκε καμένο. Θα βρώ και τον μπελά μου ;
Εγώ δεν του είπα να το αντικαταστήσει πριν ελέγξει τα υπόλοιπα, πράγμα που έκανες εσύ.
Στη συνέχεια μπαίνεις στο #21 εσύ και αφήνεις αιχμή για μένα και αρχίζεις τα δικά σου και του λες απλά αυτά που θα του λέγανε όλοι ….να τσεκάρει γέφυρα ZD801 R851 και τι τάση έχει ο C805 και C809.
Ναι, αλλά αντί να του πεις "αυτά που θα του λέγανε όλοι" του λες: "Πως είναι δυνατόν χωρίς εξοπλισμό και γνώσεις, κάποιος να επισκευάσει γρήγορα και απλά μια τηλεοπτική συσκευή που έχει βγάλει γενιές τεχνικών ηλεκτρονικών.
Πολλές φορές ένας απλός οπτικός έλεγχος της πλακέτας ή των κολλήσεων δεν φτάνει. Με ένα απλό ωμόμετρο δεν μπορεί να γίνει διάγνωση της βλάβη"
Μάλλον χρειάζεται FLUKE !!
Μιλάς για τις γνώσεις μου ;;;; Πας και συμβουλεύεις ανθρώπους που δεν έχουν γνώση επικίνδυνες μ….ς
«Κοίτα ψυχρές και καθάρισε γύρω από τη βεντούζα, πρόσεχε ΥΥΤ…http://www.hlektronika.gr/forum/show...347#post443347
«Βγάλε το μπουζί, γύρνα το μηχάνημα να κοιτά η τρύπα του κυλίνδρου στο έδαφος και τράβα το σχοινί(Πρέπει να γυρνα ελεύθερα) 10 φορές, με ανοιχτό τσοκ. Άλλαξε το μπουζί και δοκίμασε|
Για αυτό σου απαντάω και εγώ …Τι έγινε μεγάλε, είσαι καλά?
Mην επιμένεις γιατί θα σε κάνω πάλι ρεζίλι ...
Είπαμε πάμε πίσω ολοταχώς « Αρχαιοελληνική Τεχνολογία»
Ίσως χρειάζεσαι επαναπροσανατολισμό, κάνε ρισέτ.