Παρεμπίπτοντος ξεχάστηκα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά πολύχρονος δια την ονομαστική σου εορτή
Printable View
Παρεμπίπτοντος ξεχάστηκα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά πολύχρονος δια την ονομαστική σου εορτή
Και κάτι άλλο μην το παίρνεις τόσο σοβαρά και προσωπικώς διότι κανένας και ούτε εγώ σε έχω αμφισβήτηση σαν τεχνικό αλλά κυρίως δεν σε έχω προσβάλει
Εδώ δείχνουμε τις απόψεις μας πάνω στις βλάβες μπορεί να μη δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο σκέψης ο καθένας αλλά και το τη ζητεί ο καθένας από την ζωή του η τη δουλειά του αυτό αφορά μόνον αυτόν
Επίσης δεν μπορείς να φιμώσεις κάποιον για αυτά που λέει και τα υποστηρίζει όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και αλλού η φράση σου (εσύ θα σωπαίνεις και θα μαθαίνεις ) όλοι μαθαίνουμε
Εγώ δεν σου μίλησα υποτιμητικά ούτε προσβλητικά προς το πρόσωπο σου όπως εσύ έκανες για μένα δίχως να γνωρίζεις ποιος είμαι και τη γνωρίζω με γνωρίζεις μόνο από εδώ μέσα και όχι προσωπικώς δεν έχω πρόβλημα για αυτά που έγραψες ίσως αυτά πιστεύεις με γεια σου με χαρά σου έξαλλου δεν έχουμε καμιά περιουσία να χωρίσουμε μακάρι να είχαμε να τα μοιραζόμαστε
Νομίζω ότι αυτά έπρεπε να τα κρατήσεις για το εαυτό σου και όχι σε δημόσια θέα να προσβάλεις και μένα αλλά και άλλους εδώ μέσα λέγοντας ότι πετάγετε ο κάθε άσχετος κτλ διότι δεν ξέρεις εκείνη την στιγμή ποιος βλέπει και παρακολουθεί ιδίως όταν τα γράφεις με την υπογραφή σου
Εσύ είσαι σίγουρος για το τη νομίζουν οι άλλοι για σένα !!!!!!!!!!!!
Και πάλι ΝΙΚΟ πολύχρονος χρόνια σου πολλά