-
στον μετασχηματιστή υψηλής υπάρχουν 2 ασφαλειοαντιστάσεις που δίνουν +15ν και-15ν αν δεν υπάρχουν οι τάσεις αυτές κάνει 4 blinks και δεν ξεκινάει οι αντιστάσεις αυτές είναι 0,47ωμ R6835 και R6834 τσεκάρισε επίσης οτι τα 2 τρανζίστορ της υψηλής είναι ο.κ αν δεν βρεθεί η βλάβη εκεί θα σου πω που ακριβώς είναι η βλάβη σε ποιά board.
-
ποιο ειναι το ολοκληρωμενο smd; στην πλακετα D δεν βλεπω απο κατω καποιο
-
στην πλακέτα D είναι το IC6700 που παίρνει τις τάσεις που σου έγραψα πιο πάνω
-
λοιπον το ενα απο τα 2 τρανζιστορ ειναι καμενο οποτε θα τα αλλαξω και τα 2 προλιπτικα τωρα δεν μπορω να μετρησω στις 2 αντιστασεις εχω βγαλει τον μ/τ πανω απο την πλακετα βγαζοντας τον μ/τ βλεπω οτι εχει εντονη οσμη καμενου ο ιδιος πιθανων να ειναι καμμενος οποτε πειτε πως προχωραω και αν αξιζει το κοστος
-
το ic 6700 το εχω αλλαξει αλλα παλι κανει τα ιδια
-
αν είχε κάψει μ/τ υψηλής δεν θα αναβόσβηνε 4 φορές θα ήταν μόνιμα αναμμένο άρα μόνο το τρανζίστορ λογικά μέτρησε και τις ασφαλειοαντιστάσεις που σου έγραψα
ο μ/τ πρέπει να είναι ο HR 8580 αν θυμάμε
-
οποτε λεσ να αλλαξω μονο τα τρανζιστορ και βλεπουμε ;απλα μου κανει εντυπωση η μυρωδια καμενο απο τον μ/τ
-
ειναι η ο HR 8580 η ο HR 8663
-
μια τελευταια ενημερωση βρηκα τις αντιστασεις R6895 & R6896 με πληρει διακοπη δεν μετρουν τιποτα η αλλες που μου ειπες ειναι οκ
-
Παναγιώτη Τα ειδές αυτά που σου είπε ο Νίκος