Το πώς θα βρείς το σχέδιο είναι ένα ζήτημα ψάξε στο νετ
Printable View
Το πώς θα βρείς το σχέδιο είναι ένα ζήτημα ψάξε στο νετ
δεν νομίζω να υπάρχει (AE/2140 της proline)
δες τι σου εχω :)
http://www.screenshots.cc/thumb/thumb_fc28d9f7.jpg
βεβαια προερχεται απο ενα πολυ παλιο βιβλιο (πανω απο 20 χρονια) και δεν το εχω φτιαξει...
το AF118 δεν ξερω αν θα το βρεις αλλα νομιζω θα υπαρχουν τπτ αντοιστιχα
Υπαρχει μια περιπτωση να ειναι παρανομο αλλα δεν γνωριζω τους νομους για να ειμαι 100% σιγουρος.Αυτο που με κανει να λεω οτι δεν ειναι παρανομο ειναι οτι στην αγορα κυκλοφορουν απειρα ραδιοφωνακια που καλυπτουν τηv airband , και πολυ απλα ακους την συνομιλια και καποιες εντολες κλπ απο τον πυργο ελεγχου.Nα τονισω οτι σιγουρα δεν ακουμε ολες τις συνομιλιες γιατι οντως γινονται και σε αλλο συστημα κρυπτοφωνιας και με αναπηδηση συχνοτητας και σε αλλες μπαντες πολυ πιο ψηλα.Το ραδιοφωνο που εχω αγοραστηκε απο θεσ/νικη στοα Β Ηρακλειου οποτε αν ειναι παρανομο αυριο το πρωι ας πανε να μαζεψουν τον εμπορο που το εχει στη βιτρινα.Ακουω συνομιλιες απο : Οδικη βοηθεια , ΤΑΞΙ ,και πλωτα σκαφη ιδιωτων στο δικο μου , και να τονισω οτι πιανει μονο fm συνομιλιες απο τους 54 εως 176 ΜΗΖ !!!! το αγορασα 10 ευρώ.Και επισις καναλια CB απο 1 εως 40 σε ΑΜ διαμορφωση.
ουπςςςς μολις ειδα ολα τα ποστ και απ οτι βλεπω στο ποστ του συντονιστη οντως ειναι παρανομο σε οτι αφορα κρατικο οργανισμο και ειναι λογικο βεβαια οποτε παω πασο , αλλα αν ακους πχ τα ταξι ? ειναι ? .
@Νemmesis: σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά έχω μια ερώτηση: ο μετασχηματιστή τι ρόλο βαράει?
Καλά Nemmesis είσαι κορυφή... καταπληκτικό σχέδιο :!:
Ζητω συγνωμη για την λαθος αναφορα που εδωσα οτι ακουσα την πολιτικη αεροπορια αφου ο δεκτης μου αποδιαμορφωνει μονο FM στους 54-176 ΜΗΖ ενω η αεροπορια ειναι σε AM , μαλλον κατι αλλο ακουγα κι οχι πυργο ελεγχου.Για τα υπολοιπα ΤΑΞΙ , Οδικη βοηθεια και ιδιωτικα σκαφη ισχυει.
Αν φτιάξει κανείς τον δέκτη ας μας πει εντυπώσεις .
Εδώ βρήκα ότι πουλιέται το τρανζίστορ .
http://en.marketgid.com/goods/1446/9851/
Δεν ξέρω βέβαια το κατά πόσο ισχύει .
δεν ξερω... κανενας ποιο παλιο θα ξερει... αλλα νομιζω ειναι κατι μικρα μετασχηματιστακια που εχουν μερικα παλια ραδιοφονακια... ας απαντησει κανενας απο τους παλιουςΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα από darthtony