Για ψάξε ΕΔΩ.
Printable View
Για ψάξε ΕΔΩ.
τελικα δουλεψε η TV?
xifis δουλευει η TV δεν ηταν ποτε χαλασμενη :001_smile: απλος σε μια συσκευη
ο οποια ειναι πολυ παλια και ασυντηρητη μπορεις πολυ ευκολα να προκαλεσεις ζημια μονο και μονο που θα την βαλεις στην πριζα μετα απο πολυ καιρο...
αυτο ακριβως εγινε πολυ αργοτερα και με αυτο το ραδιοφωνο...
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=42306
παιδια οι κωδικοι της TV δεν φενονται το μονο στοιχειο που εχω ειναι η μαρκα της...που μπορω να βρω σχεδια της εποχης και συγκεκριμενα απο μοντελα ΙΖΟΛΑ?
οσοι εχουν μαγαζια υποθετω εχουν και σχεδια...αν εχει κανεις την ευγενης καλοσυνη να βοηθησει καλα θα ηταν! :001_smile:
εχω καποια σχεδια tv με λαμπες,αλλα ειναι χαρτομανι..πως να στο στειλω;παντως για να ξερεις,αυτες οι tv ειναι αθανατες..εχω συλλογη απο αυτες(4κομματια)και δουλευουν ολες ρολοι,παρολο που ειναι 'πεταμενες'..απλα ξεσκονισε τη και 100 τα 100 θα δουλεψει..
σε ευχαριστω φιλε... πιστευεις μπορεις να τα σκαναρεις και να τα ανεβασεις εδω? ή να μου τα στειλεις με e-mail?
θα κοιταξω αν μπορω να τα σκαναρω και θα στα στειλω..
δεν ειχα νεοτερα απο τον gdimis... μπορει καποιος αλλος να βοηθησει γιατι τα χρειαζομαι?
στειλε το email να στα στειλω...ομως δε ειναι και τοσο ευδιακριτα..αν θελεις καποιο συγκεκριμενο απο αυτα να το σκαναρω καλυτερα..