Καλημέρα και καλό φθινόπωρο για όσους τέλειωσαν οι διακοπές τους!!
Επιστροφές καταστροφές λέει το τραγούδι.. δεν άντεξε η κολλά; έσπασε σε άλλη μεριά; δε ξέρω, θα τον σφάξω για ψησταριά κ θα ενημερώσω.. πάει όλη η ταλαιπωρία ..
Printable View
Καλημέρα και καλό φθινόπωρο για όσους τέλειωσαν οι διακοπές τους!!
Επιστροφές καταστροφές λέει το τραγούδι.. δεν άντεξε η κολλά; έσπασε σε άλλη μεριά; δε ξέρω, θα τον σφάξω για ψησταριά κ θα ενημερώσω.. πάει όλη η ταλαιπωρία ..
Πριν το σφάξεις, αν δεις ότι σου έχει πετάξει την κόλλα, δεν δοκιμάζεις και τη λύση που σου πρότεινα στο #57;
Ανέξοδη είναι.
είναι η έξω επένδυση, του χημικού, η μια λαμαρίνα απ την άλλη είναι στον πόντο.. λες για λαμαρινόβιδα, με λαστιχάκι (ή ταινία τεφλόν) και κόλλα σπειρωμάτων..
Εχεις καμία φωτο τι είναι να χρησιμοποιήσω ; πως να το κάνω .. για να καταλάβω.. :d
Οχι, δεν έχω φωτογραφία. Η γενική ιδέα είναι ότι χρησιμοποιείς μία λαμαρινόβιδα με διάμετρο τόση ώστε να πιάσει καλά μέσα στην τρύπα της λαμαρίνας, και κοντά στο κεφάλι βάζεις τεφλόν (ή λαστιχάκι), ή και κόλλα σπειρωμάτων, ώστε σφίγγοντας η βίδα να στεγανοποιήσει το τεφλόν (και η κόλλα, αν βάλεις).
οκ καταλαβα.. ευχαριστωω
Όχι ρε Γιώργο, κρίμα τον κόπο σου.
Μήπως ήταν πολύ μεγάλη η τρύπα; Τι διάμετρο είχε;
(αυτό με τη βίδα (σε συνδυασμό με κόλλα κι όχι τεφλόν) το είχα σκεφτεί κι εγώ για την περίπτωση που δεν έπιανε η κόλλα σκέτη, δοκίμασέ το, πλέον λόγω...:001_rolleyes:...πείρας θα σου είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο)
Την είχες κλείσει την παροχή νερού;
Καλημέρα Παναγιώτη,
Κρίμα γαμώτο.. δεν ήταν μεγάλη η τρυπά 2mm περίπου.. κ έβαλα κολλά 3 στρώσεις..
Δεν πρόλαβα.. την ημέρα που έφευγα (5-6 ημέρες μετά την τοποθέτηση του) άρχισε να τρέχει.. τον έκλεισα κάλυψα τα τζάμια με χοντρό σεντόνι και έφυγα ξενερωμένος..
Τελικά έκανες τίποτα;
Καλησπερα, σορρυ τωρα το ειδα.. μονο 1 χρονο και κατι πιο μετα :lool:, Αλλαξα βαρελι κ το εχω αφησει για τεστ καποια στιγμη..