Το έχω κάνει ίδει
Printable View
δεν έχει πλάκα που κάποιος έκανε νέα εγγραφή στο site μεσκοπό μόνο να απαντήσει στο θέμα αυτό και σίγουρα είναι κάποιος ο οποίος έχεικαι ένα κανονικό profile εδώ μέσα το ξέρετε ότι όποιος έχει δικαιώματα administrator εδώ μπορεί να ξέρει ποιος είναι????
Γιατί άραγε να μην απάντησε με το κανονικό του profile αλλάνα μπήκε στην διαδικασία να ανοίξει ένα καινούριο?
τελικα θα μαθω απο ποιο μαγαζι αγορασθηκε το περισκοπιο για να παρω και εγω ενα.
:confused1: Να εδώ έχει πολλούς παράνομους να πιάσεις
http://www.ebay.com/itm/M32-Day-Night-vision-M47-M48-M60-Tank-Periscope-ground-mount-tripod-/230745743200?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b984 9f60
http://www.ebay.com/itm/Aircraft-Part-C130-Hercules-Periscope-Sextant-/170783964968?pt=UK_CPV_Aviation_SM&hash=item27c384 7f28
http://www.ebay.com/itm/Periscope-M19-IR-Viewer-Likely-Inop-Used-/360433098082?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53eb7c 9d62
http://www.ebay.com/itm/Vintage-M46-Patton-M16C-Tank-Periscope-1949-1950-/370586876039?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5648b2 f887
http://www.ebay.com/itm/Military-Tank-Body-Assembly-8289211-Periscope-M31-XM32-/380397199575?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item589170 a0d7
Και το δικό μου με χίλια εύρο για να διαπιστώσεις και εσύ από τον συριακό του αριθμό ότι είναι από αποποίηση υλικού
Τελικά το θέμα του post ποιό ακριβώς ήταν:
1. Τι ακριβώς κάνει το μαραφέτι?
2. Πως δουλεύει το μαραφάτι?
3. Από που προμηθεύεται κανένας το μαραφέτι?
4. Αν το μαραφέτι εμπίπτει σε λίστα απαγορευμένων υλικών όσον αφορά την κατοχή?
5. Αν το μαραφέτι εμπίπτει σε λίστα απαγορευμένων υλικών όσον αφορά την χρήση?
6. Αν το μαραφέτι εμπίπτει σε λίστα απαγορευμένων υλικών όσον αφορά την κατοχή και χρήση?
7. Αν το θέμα της συζήτησης λόγω οποιασδήποτε τεκμηριωμένης αιτιολογίας εμπίπτει σε status λογοκρισίας, οπότε η παρέμβαση του Administrator θεωρείται επιβεβλημένη.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πιο ήταν το θέμα. Εντέλλει ούτε το συγκεκριμένο item καθότι είναι... μπακατελίζον και άρα σίγουρα όχι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που θα μπορούσε να στηθεί σε έναν (γεροδεμένο για να αντέξει το βάρος) τρίποδα.
Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω για λόγους περιέργειας θα έλεγα είναι τι ακριβώς βλέπει κανένας με αυτό γιατί είδα κάτι πράσινες εικόνες. Πρόκειται για night vision και τι απόσταση καλύπτει? Μήπως με σύγχρονα κυάλια έχουμε καλύτερα αποτελέσματα οπότε το παροχημένο του συγκεκριμένου item αντισταθμίζει την όποια επιφύλαξη για πληροφορίες σχετικά με την χρήση και λειτουργία του??
Ή είναι αυτό που έλεγε μελωδικά η Γαρμπή "Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου..."!
Γιωργο, σημερα στο εμποριο βρισκει κανεις πολυ αποδοτικοτερες συσκευες νυχτερινης ορασης αυτης της τεχνολογιας, για να μην μιλησουμε για τις θερμικες οπου τα πραγματα ξεφευγουν.Η αποσταση που καλυπτει εξαρταται απο το περιβαλλον, δηλαδη εαν υπαρχει υπερυθρος φωτισμος, αστροφεγγια κλπ.
Η αξια του ειναι μονο συλλεκτικη και τιποτε αλλο.Εαν καποιος συλλεκτης μπορει να το λειτουργησει τοτε αυτο ανεβαζει την συλλεκτικη αξια ως προς την κατασταση του αντικειμενου, και την γενικοτερη ευχαριστηση οτι ο συλλεκτης εχει ενα οσο το δυνατον αρτιοτερο συλλεκτικο αντικειμενο.
Οτιδηποτε αλλο διαβασες περι παρανομιας περισσοτερο εχει να κανει με το αν ο τροπος με τον οποιο εφτασε σε χερια ιδιωτη ειναι νομιμος παρα με το αν το ιδιο το αντικειμενο ειναι επικινδυνο η αν μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον καποιου.
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι εκτος και αν πεσει καρφωτη καταγγελια για ερευνα, ακομη και αν το αντικειμενο ειναι κλεμμενο κανεις δεν θα κατσει να ασχοληθει με κατι τετοιο, καθως υπαρχουν σημαντικοτερα προβληματα γυρω.
Αλλα ειναι τα προβληματα??? Εγω νομιζα πως φτασαμε σε αυτο το χαλι επειδη καποιος βρηκε ενα περισκοπιο νυχτερινης ορασης..
Μη μου τα αλλαζεις τωρα Παναγιωτη και νομιζα οτι αν βρω πως εφτασε στα χερια του ΤΑΟ θα εσβηνε το χρεος
ακομη να μαθω απο ποιο μαγαζι αγορασθηκε (διευθυνση, τηλ.) για να παρω και εγω ενα.
με τετοια καθυστερηση αρχιζω να πιστευω οτι μπορει να μην αγορασθηκε.
απο το δικο σου θελω μονο το σειριακο αριθμο και τον αριθμο P/N αν δεν εχεις προβλημμα εγω θα αγορασω αλλο .
Pantso ένα έχω να σου πω είσαι για τον pantso για δεύτερηφορά μου χάλασες το post
Αν ανοίξεις τα μάτια σου έχεις απάντηση σε όλα τα ερωτήματασου 9 σελίδες του post απατάνε κάθε απορία σου
Θα ήθελα να επανορθώσεις παίρνοντας πίσω τα υπουμενα που αφήνειςγια μένα είμαι χρήστης του site από το 2005 και εσύ εμφανίστηκεςξαφνικά αυτή την εβδομάδα για να αφήνεις υπονοούμενα ότι είμαι κλέφτης?
Γιατί δεν μου τα λες αυτά με το κανονικό σου profile???
Η εκτός και αν θέλεις να πω τα μυστικά σου εδώ για να μάθουνκαι όλοι πράγματα για σένα
σε προκαλω για 2 πραγματα
1. να πεις οτι ξερεις για μενα (που δεν με ξερεις)
2.να πεις απο που αγορασες το περισκοποιο (διευθυνση τηλεφωνο μαγαζιου) ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ
Οταν εγω ελεγα για ιντερνετικους μπατσους, ελεγες οτι βλεπω φαντασματα και οτι θελεις να προστατεψεις τον φιλο.Σαματις να ειχα δικιο...
σε πειραζει να μαθουμε την αληθεια
διαφερετικα θα εχεις παντα μια απορια
Αν μιλας για προσωπικο επιπεδο, ΟΧΙ, δεν θα την εχω.Γιατι απλα δεν με ενδιαφερει να μαθω που το βρηκε, δεν με βοηθαει σε κατι.Θα ηθελα ομως να εβλεπα μεσα απο αυτο και να το περιεργαζομουν εαν ειχα την ευκαιρια.
Ειμαι διαολεμενα περιεργος, αλλα αυτο ειναι κατι πολυ προσωπικο αν θελεις τη γνωμη μου και δεν επιτρεπεται να το ρωτησω σε εναν ανθρωπο που δεν τον ξερω.Επισης, εαν το βρηκε με παρανομο τροπο, δεν προκειται να μαθω ποτε την αληθεια, ακομη και αν ειμαι φοβερα πονηρος λυκοφιλος, ειναι μαλλον απιθανο να με εμπιστευτει εφ'οσον δεν γνωριζομαστε καν απο κοντα.Ποσο μαλλον ο δικος σου τροπος, που ειναι προκλητικα πιεστικος.Οποτε, γιατι να ασχοληθει καποιος σε ενα παιχνιδι που δεν προκειται να κερδισει;
Σου είπα ότι μέσα σε αυτό postυπάρχει κάθε απάντηση στα ερωτήματα σου αλλά αφούτο iqσου είναιπεριορισμένων δυνατοτήτων και θέλεις να σου απαντήσω προσωπικά και να παίξουμετο παιχνίδι με τους αστυνομικούς και τους κλέφτες θα μας δόσης το τηλέφωνο της υπηρεσίαςπου δουλεύεις το όνομα σου για να ξέρωποιον θα ζητήσω θα σε καλέσω να σου δώσω κάθε πληροφορία.
Να ξέρεις ότι αφού νομίζεις πως είσαι ιντερνετικος πράκτορας
Δυο πράγματα δεν κάνεις καλά
1) Η δεν κάνεις καλά την δουλεία σου
2) Η δεν παίρνεις όλα σου τα φάρμακα
Και επιμένω να αναιρέσεις τα υπονοούμενα που αφήνεις για μένα
Μα έτσι δεν είναι ???
Θα δώσω εγώ τέτοιες απόρρητες πληροφορείς σε κάποιον που δενξέρουμε τι δουλεία κάνει????
Άσε που έχω ίδει απαντήσει αλλά τώρα που να κάθετε να διαβάζεικαι να ανοίγει όλα τα link που έχω ποστάρει
γιατι φοβασε να δωσεις πληροφοριες ειναι απορρητος ο τροπος που το απεκτησες τι εσαι ο 007.
οσο για τα link δες τα καλλυτερα για να καταλλαβεις αν μπορεις να το εισαγεις .
τη δουλεια μου την κανω καλα περιμενε.
μεχρι τοτε πες μας απο που το πηρες για να παρει οποιος θελει οπως ελεγες προχθες
και αν σου ειναι ευκολο δωσε παρακαλω τον P/N και τον S/N ειναι στην ταινια κατω απο τα προσοφθαλμια.
επειδει πιθανον σε εχουν πιασει κοροιδο (αν δεν την εχεις κανει εσυ) θα εκανες καλα να δηλωσεις οτι το εχεις εκει που πρεπει στο εχω ξαναπει.
Μέσα σε αυτό το post υπάρχου όλες οι απαντήσεις και από πού μπορείς να αγοράσεις κάτιτέτοιο δεν φταίω εγώ που εσύ δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το e-bay αλλά ούτε εγώ δεν φταίω που δεν ξέρειςτι είναι το μοναστηράκι δεν φταίω εγώ που δεν βλέπεις το s/n και το p/n αλλά φταις εσύ που δεν κάνεις καλά την φανταστικήσου δουλεία.
Αν θέλεις να πιάσεις τους κατά τα λεγόμενα σου παράνομους εμπόρους θα μου δώσεις το τηλέφωνο της ιντερνετικηςαστυνομίας που δουλεύεις να σε καλέσωκαι να τα πούμε
Αφού κάνεις καλά την δουλεία σου θα μου πεις σε ποια στρατόπεδα υπάρχει σήμερα κάτιτέτοιο σε λειτουργία και ποιο συγκεκριμένα από ποιο στρατόπεδο λείπει κάτι τέτοιοκαι το σ/ν να το συγκρίνουμε
Να επισημάνω και κάτι πόσο δύσκολη έχει καταντήσει η τρόικατην δουλεία στο δημόσιο ο φίλος σας pantso κυνήγα τον ταο προχθές τον είχανκαι δούλευε βράδυ γιατί βράδυ μας απαντούσε χτες τον είχαν βράδυ γιατί βράδυ απαντούσεσήμερα πάλη βράδυ γιατί βράδυ απατάει κάθε μέρα βραδινός??? Ούτε νυχτοφύλακας νασουν
Να αυτό εδώ κάνει 1600$ και 27$ μεταφορικά το δικό μου σουτο πουλαω 1000 ευρο με αντικαταβολή και τα μεταφορικά δώρο πες μου που θέλεις νασου το στείλω
http://www.ebay.com/itm/M24-IR-Night...item27c32bf7fe
παλι λες ψεματα δοκιμασε να εισαγεις νομιμα κατι τετοιο
Εγώ αλλά και όσοι αλοι βλέπουν αυτό το post ξέρουμεότι εσύ λες ψέματα
Από αυτό το link http://www.ebay.com/itm/M24-IR-Night-Vision-Tank-Periscope-/170778163198?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c32b f7fe
Αλλά και από τα άλλα που έχω αναρτήσει Σαςαποδεικνύω ότι όποιος ιδιώτης θέλει κάτι τέτοιο μπορεί να το αγοράσει άρα δεν είναι παράνομο όπως αναξιόπιστα προαναφέρεικάποιος και πιστέψτε με αν ήταν παράνομηη πόλωση το e-bay έχειτους δικούς του ανθρώπους που τα ελέγχουν
Και επίσης αν κάποιος τελικά αγοράσει ένατέτοιο night vision η τροφοδοσία του είναι 75kv η αξία του αν συντηρηθεί σωστά και είναιπλήρως λειτουργικό είναι αρκετά μεγάλη σαν ένα μουσικό κομμάτι στρατιωτικού υλικούτο οποίο χρησιμοποιούταν στην 2 παγκόσμιο πόλεμο σε άρματα μάχης .
Δεν θα ξανά αναρτήσω σε αυτό το post γιατίέχει καταντήσει γελοίο σε ένα sitte ηλεκτρονικών να χιαστεί να απολογηθώ σε κάποιον/ους ανίδεουςμε τέτοια θέματα και πόσο μάλλον σε κριφουλιδες κάτι που δεν έχει καμία σχέσημε το αρχικό μου ερώτημα την απάντηση μου την πήρα είπαμε 75Κν αυτό μου αρκεί
Αν ο τύπος εξακολουθεί να έχει απορίες καινα συνεχίζει να το παίζει πράκτορας είπα ας μου δώσει το τηλέφωνο της internetikisτου αστυνομίας η όπως αλλιώς αν λέγετε να του δώσω περεταίρω πληροφορίες
Από ότι διαπιστώσατε δεν μας έδωσε κάποιοτηλέφωνο όσο για τα υπονοούμενα που άφηνε για το πρόσωπο μου πίσω έχει η αχλάδατην ουρά
Pantso, μας μιλας για παρανομιες, αλλα δεν μας εδωσες κανεναν νομο που να τις αναφερει.
Επισης ασχολεισαι παρα πολυ με την ιστορια της διακινησης της συγκεκριμενης συσκευης χωρις να μας λες πραγματικα για ποιο λογο εχεις τετοιο ενδιαφερον, αφηνοντας υπονοουμενα οτι εργαζεσαι σε καποια κρατικη υπηρεσια.Εαν οντως εργαζεσαι σε καποια υπηρεσια θα πρεπει να γνωριζεις πολυ καλυτερα απο μενα οτι ο τροπος που χειριζεσαι το θεμα δεν ειναι ο καλυτερος.
(Προ)Καλεις τον tao να κανει αποκαλυψεις, χωρις προφανως να εχει καμια υποχρεωση αλλα και χωρις εσυ να μας εχεις δωσει καμια πληροφορια για το ποιος εισαι και ποιο ειναι ακριβως το ενδιαφερον σου για την περιπτωση.
Επισης λες οτι καλα θα κανει ο tao να το δηλωσει "εκει που πρεπει", παιζεις με τις λεξεις;Απαγορευεται να ξερουμε τι ειναι το "εκει που πρεπει";
Προσπαθω να σε σεβαστω οσο το δυνατον περισσοτερο σαν συνομιλητη αλλα μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο με αυτην την συμπεριφορα που παρουσιαζεις.
μήπως τον πήρε ο ύπνος σε καμία σκοπιά και του φάγανε κανένα και ψάχνει να το βρει?:whistle: