μπράβο σπύρο καλές δουλειές, περιμένουμε να ακούσουμε ευχάριστα νέας με αυτά που ακούμε κάθε μέρα :biggrin:
Printable View
μπράβο σπύρο καλές δουλειές, περιμένουμε να ακούσουμε ευχάριστα νέας με αυτά που ακούμε κάθε μέρα :biggrin:
Καλές δουλειές Σπύρο!
Όταν βρεις λίγο χρόνο κάνε και μια απλή ιστοσελίδα να παρουσιάζει τις υπηρεσίες που προσφέρεις που είναι το μαγαζί τηλέφωνο κλπ...
"βουρλισμενε" καλες δουλειες!!!!!!!
υπομονη και ''χαλκεντερος''
και ολα θα σου πανε καλα Σπυρο γιατι εισαι καλο παιδι και
το αξιζεις :thumbup1:-
και πιστευω ακραγαντα οτι στη ζωη μας περνουμε αυτο που μας αξιζει.
Να 'στε καλά παιδιά ,επιμονή και υπομονή και φυσικά καλές δουλείες σε όλους,
chip πολύ σωστό αυτό το έχω στα σχέδια μου.
Χαμηλώνω και την προσφορά, 1€ και με sandwich.
α ωραια και πειναω.....ειμαι απο το πρωι στο δρομο!!!!!! :001_rolleyes:
Καλή αρχή Σπύρο & καλές δουλείες
σπύρο κανονικά πρέπει να σε κεράσουμε καφέ με τη βοήθεια που μας δίνεις :biggrin:
πάντως το καλοκαίρι(λογικά) θα πάω σε κάτι φίλους στη κέρκυρα , οπότε θα περάσω απο το μαγαζί :wiink:
Ευχαριστώ Γιάννη, και εσένα picdev για την φιλοφρόνηση.
Σπύρο Χρόνια Πολλά, καλές δουλειές!
G
Σπυρο χρονια πολλα και απο μενα :001_smile:
Χρόνια Πολλά Σπύρο, με υγεία κι ευτυχία!
Σπύρο χρόνια πολλά! Είσαι ήρωας!
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.
Κώστα εννοείς πως είμαι λίγο μαζόχας (κακές εποχές για ανοίγματα), το ξέρω αυτό αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε,
ήρωας με τίποτα επίμονος (και λίγο ονειροπόλος) μπορεί.
Με γειά ο διακριτικός τίτλος, η ιστοσελίδα και το λογότυπο!
DigiLAB
http://www.hlektronika.gr/forum/imag...ine=1325524884
http://digilabcfu.weebly.com/
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου (φυσικά και όλων των άλλων),
όταν ετοιμαστεί θα βάλω και photo από το εργαστήριο να ακούσω της πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις σας.
Καλές δουλειές !!
Σε ευχαριστώ Steeve, επίσης.
Και ας ελπίσουμε σιγά σιγά να μας φύγει αυτή η τρομολαγνεία που μας μεταφέρουν!
Kαλες δουλειες και απο εμενα .. Εχεις Π.Μ
Σπύρο, δε θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, αλλά εχω να πω κάτι: Αν δε σου κλείσει το μαγαζί το κράτος, τη γλίτωσες....γιατί αυτοί παντού μόλις δουν επιχείρηση βαράνε, δυστυχώς.
Πάραυτα, καλορίζικο και μπράβο σου. ¨Εχεις κότσια.
Σπυρο σου ευχομαι τα καλλυτερα
Δεν το πηρα χαμπαρι που ειχε φτασει η δουλεια
Ευχομαι να σου βγουν τα ονειρα σου, οι κοποι ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ και η τεχνη
Που κακως το ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗ , γιατι ειναι μια επιστημη η δουλεια μας
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ που πρεπει να ενημερωνεσαι συναιχως .
Δεν ειναι τουβλα που εμαθες χτιζεις και τελειωσε
Γιώργο ευχαριστώ και για το μάτι σου επίσης!!!
Δημήτρη δεν με κάνεις να νιώσω άσχημα, το έχω σκεφτεί αρκετά αυτό που πάω να κάνω και τους ενδεχόμενους κινδύνους.
Παναγιώτη σε ευχαριστώ (τι να κάνεις κάπως έτσι το έχουν δει στην Ελλάδα).
Υ.γ.
Μάλλον γίνομαι λίγο γραφικός λέγοντας συνέχεια ευχαριστώ, αλλά αυτό νιώθω και το λέω.
Πάντως μου δίνεται δύναμη για την συνέχεια, λοιπόν σας ευχαριστώ ξανά όλους:001_rolleyes:!!!!
Εμμμ να πώ κι εγώ κάτι που πρόσεξα στο σαιτ
Construction = κατασκευή
Contraction = σπασμός
UNDER CONTRACTION = έχω σπασμούς (!!!)
Καλες δουλειες, και καλο κουραγιο σπυρο...!!!
Ευχαριστώ παιδιά, το άλλαξα για να μην μου κακοχαρακτηρίζεται την έμπνευση μου:biggrin:.
Δεν πειράζει
Τελικά ψιλότελείωσα τα υπόλοιπα σιγά σιγά όποτε βρίσκω χρόνο,
και οι φωτογραφίες που σας είπα
Τα πρώτα μαστορέματα
Συνημμένο Αρχείο 27874Συνημμένο Αρχείο 27875Συνημμένο Αρχείο 27876Συνημμένο Αρχείο 27877Συνημμένο Αρχείο 27878Συνημμένο Αρχείο 27879
Και σχεδόν ολοκληρωμένο μπορείτε να το δείτε στο site http://digilabcfu.weebly.com στο tab εργαστήριο.
Μου λείπουν κάποια εργαλεία που δεν τα έχω ετοιμάσει ακόμη (είναι στα σκαριά) όπως dds γεννήτρια στα 5Mhz με pwm τετράγωνο τρίγωνο ημίτονο, τεχνητό φορτίο και κάποια άλλα (όπως είπα σιγά σιγά).
Παρατηρήσεις-Προτάσεις?
μπράβο σπύρο πολύ ωραίο το έκανες! στο site οι φωτογραφίες είναι πιο καινούριες!
καλές δουλειές ,αν και πιστεύω οτι θα τις έχεις, καλό παιδί είσαι ,γνώσεις έχεις , ωραίο σένιο μαγαζί έκανες.
ρίξτο τώρα στη διαφήμιση, φυλλάδια κτλ να το μάθει ο κόσμος!
pc φτιάχνεις?
Καλες δουλειες κι απο μενα Σπυρο. Συγχαρητηρια για την αξιεπαινη προσπαθεια σου σε μια δυσκολη για ολους μας εποχη. Πολυ ομορφο το εργαστηριο σου,τωρα οτι αλλαγες χρειαζονται θα τις δεις εσυ στην πορεια αναλογα με τις απαιτησεις της δουλειας σου και θα κανεις τις καταλληλες προσθηκες η αλλαγες. Και παλι σου ευχομαι οτι καλυτερο.
Παιδιά σας ευχαριστώ.
Picdev τα πάντα από επισκευές.
τόνισε το λίγο και το pc-laptop, υπάρχουν μαγαζιά που δουλεύουν μόνο με αυτό,
να πάρεις και απο εκεί
Καλές δουλειές Σπύρο εύχομαι να σου'πάνε όλα καλά οπότε μπορεί να υπάρξει και καμιά συνεργασία γείτονες είμαστε Κέρκυρα Ηγουμενίτσα!
Picdev έχεις δίκιο, θα το κάνω.
Νίκο γιατί όχι!
α σπύρο περιμένω και group στο facebook με το μαγαζί, ξέρω κάτι κερκυραίους να τους το κάνω κοινοποιήση και αυτοί με τη σειρά να το κάνουν σε άλλους κτλ
Ωραίο και αυτό για μια επιπλέον διαφήμιση, το θέμα είναι πως δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το φατσοβιβλίο.
Σε ευχαριστώ pcdev όταν βρώ χρόνο θα το κάνω και θα σου στείλω pm.
Υ.γ.
Κάνω εγγραφή στο facebook και φτιάχνω ένα group ή ένα απλό profile?
κοίτα αυτό
http://www.tsimpountiii.gr/news-upda...ουμε-μια-page/
οι κερκυραίοι που ξέρω έχουν εκατοντάδες-χιλιάδες friends :wiink:και ασχολούνται με το fb ,οπότε κάτι μπορεί να βγεί
Κατατοπιστικότατος, ευχαριστώ.
στο τίτλο της σελίδας(sto facebook) να γράψεις Κέρκυρα να χτυπάει στο μάτι