οχι.
εφοσον υπαρχει σιφωνισμος δεν χρειαζεται.
Printable View
Ανέφερες στο πρώτο Post
Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι η ξεθυμάστρα, εκεί από όπου παίρνει αέρα η στήλη από την κορυφή για να μην δημιουργείται υποπίεση όταν κατεβαίνει νερό, και αδειάζουν τα σιφώνια, με επακόλουθο τις μυρωδιές που έχεις τώρα. Ο υδραυλικός τσέκαρε απλά ότι υπάρχει, ή έλεγξε και ότι δεν είναι βουθλωμένη η ξεθυμάστρα, ή η στήλη λίγο πιο κάτω από την ξεθυμάστρα;Παράθεση:
ο υδραυλικος που κοίταξε στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το "σιφωνι", αν το λέω σωστα, που βγαίνει στην ταράτσα
Λαμπρινή νομίζω σου δόθηκε η λύση στο #13
Το κενό που υπάρχει στην έξοδο των σωληνώσεων του νιπτήρα μπορεί να μην στάζει ή να βγάζει νερά καταργεί όμως την ιδιότητα που έχει το σιφόνι στο να εγκλωβίζει τις αναθυμιάσεις του δικτύου αποχέτευσης.
Αν δεν στεγανοποιηθεί σωστά το συγκεκριμένο σημείο σημείο δεν πρόκειται να πετύχεις τπτ. Κάθε φορά που θα αλλάζεις ή θα καθαρίζεις τις σωληνώσεις προσωρινά θα φράζει καλύτερα και μετά με την πτώση νερών θα υποχωρεί και θα εμφανίζεται πάλι το κενό και οι μυρωδιές.
Συνημμένο Αρχείο 47711
[QUOTE=gep58;608173]Λαμπρινή νομίζω σου δόθηκε η λύση στο #13
Το κενό που υπάρχει στην έξοδο των σωληνώσεων του νιπτήρα μπορεί να μην στάζει ή να βγάζει νερά καταργεί όμως την ιδιότητα που έχει το σιφόνι στο να εγκλωβίζει τις αναθυμιάσεις του δικτύου αποχέτευσης.
Αν δεν στεγανοποιηθεί σωστά το συγκεκριμένο σημείο σημείο δεν πρόκειται να πετύχεις τπτ. Κάθε φορά που θα αλλάζεις ή θα καθαρίζεις τις σωληνώσεις προσωρινά θα φράζει καλύτερα και μετά με την πτώση νερών θα υποχωρεί και θα εμφανίζεται πάλι το κενό και οι μυρωδιές.
Συνημμένο Αρχείο 47711[/QUOTE
Από τότε που μου το έγραψε ο κ. Κυριακίδης στο #13 έχω περάσει αυτό το σημείο γύρω-γύρω με μονωτική ταινία. Δεν βοηθάει αυτό;
Επίσης, τώρα μου ήρθε σαν σκέψη, λόγω του κενού δεν θα έπρεπε να μυρίζει και το ντουλαπι; εμένα το ντουλάπι δεν μυρίζει καθόλου μόνο από τον νεροχύτη έρχεται η μυρωδιά