-
Δεν νομίζω.. κατά καιρούς το ξανά έκανε και μετα αφού με έσκαγε έφτιαχνε μόνο του.. Μια φορά κατάφερα να το "φτιάξω"
προσθέτοντας πολλες σελίδες Α4 πισω απο αυτήν με τις ετικέτες, και σαν το βάρος αυτό να το βοήθησε και κεντραρε σωστά το κείμενο μέσα στην ετικέτα.. Τώρα που το ξανά έκανα τίποτα.. Τζίφος
-
Απο οτι βλεπω δεν ειναι στραβο το τυπωμα.Αν δεις ξεκιναει απο την πρωτη σημαδεμενη ετικετα να γραφει την μιση bold σειρα και στην τελευταια εχει περασει 3 σειρες.Σαν να βλεπει αλλη ετικετα.Για να φυγει και η απορια τυπωσε τα σε ενα απλο Α4 και διπλωσε το να δουμε αν ταιριαζει με το μεγεθος των ετικετων.
-
Θα το κάνω αύριο και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ!
-
1 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 47491Έκανα όπως μου είπατε.Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.
-
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει. Ρίξε μια ματιά εδώ.
Κάπου γράφει
"ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ορισμένοι εκτυπωτές διαθέτουν μια επιλογή για να αγνοήσετε το σφάλμα και να συνεχίσετε την εκτύπωση. Αν επιλέξετε να αγνοήσετε το σφάλμα, τα περιθώρια της εκτύπωσής σας μπορεί να μην είναι αναλογικά των άκρων του χαρτιού."
Δεν γνωρίζω αν σου έβγαλε κάποια στιγμή σφάλμα και το ακύρωσες. Μπορείς όμως να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνει η ΗΡ ειδικά στο ΒΗΜΑ 3 και να δεις αν άλλαξε κάτι.
-
Καλησπέρα.Δεν μου έβγαλε ποτέ σφάλμα όμως θα δοκιμάσω τις προτάσεις της HP. Θα σας ενημερώσω ξανά αν πετύχω κάτι ή όχι, και σας ευχαριστω παρα πολυ όλους για την βοήθειά σας