καμια 30αρια ευρω εχει το σετ ο Γκαγκας αλλαξε το να βρεις την υγεια σου...ο τεχνικος πολυ πιθανον να σου αλλαξε μονο τα καμενα led.....
Printable View
καμια 30αρια ευρω εχει το σετ ο Γκαγκας αλλαξε το να βρεις την υγεια σου...ο τεχνικος πολυ πιθανον να σου αλλαξε μονο τα καμενα led.....
Γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα με την συγκεκριμενη τηλεοραση.Ενω εχω τασεις σωστες στην φισα προς την motherboard,οταν μετραω την φισα που παει στα led,εχω αυξομειωση τασης .Αυτο γινεται και με τη φισα πανω αλλα και εκτος (στον αερα)
τι να φταιει?
Πιθανόν βραχυκύκλωμα σε mosfet πυκνωτή, inverter driver ic ή η ιδια η main δεν δίνει σωστά τα σήματα En, Και Pwm για το inverter. Θεωρώ οτι έχεις σωστή Dc τάση για την οδήγηση του inverter απο την εξοδο του τροφοδοτικού και σωστά led strips πλήρως λειτουργικά.
Ενδέχεται αν έχεις διακοπή στα led, ο inverter να προσπαθεί να τα ανάψει με slow start και εφόσον δεν φτάνει στα ζητούμενα όρια κατανάλωσης, κάνει επανεκκίνηση και ξαναδοκιμάζει από την αρχή. Οπότε εσύ μετράς την μεταβολή αυτή. Φυσικά μπορεί να έχει βλάβη και ο inverter. Πρώτα πρέπει να ελέγξεις αν τα led είναι λειτουργικά.