Παίζει και καμιά τροφοδοσία,πού ξες με αυτά....Άρα θα πρέπει να εξεταστεί και η πλακέτα προληπτικά-για ψυχρές κυρίως και δευτερευόντως για εξαρτήματα.
Printable View
Παίζει και καμιά τροφοδοσία,πού ξες με αυτά....Άρα θα πρέπει να εξεταστεί και η πλακέτα προληπτικά-για ψυχρές κυρίως και δευτερευόντως για εξαρτήματα.
Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει touch screen οπότε έχω μία ακόμη υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό, οπότε φέξε μου και γλίστρισα. Τώρα για να είναι πλακέτα δεν ξέρω, πιστεύω ότι αν ήταν πλακέτα δεν θα δούλευε καθόλου. Τι να πω. Μάλλον θα προσπαθήσω να το γυρίσω πίσω, διότι ναι μεν τώρα πλένει, ακόμη και αν χρειαστεί να το ξανανάψω μία φορά αν σταματήσει, αλλά στο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα χειροτερέψει το πρόβλημα.
Για να βρεθεί μια βλάβη αυτού του τύπου πρέπει να έχουν βγει όλα τα καπάκια του πλυντηρίου, να γίνει πρώτα οπτικός έλεγχος της καλωδίωσης και μετά αν δεν βρεθεί οπτικά κάποια βλάβη θα πρέπει να μπει σε λειτουργία και να γίνει μέτρηση την στιγμή που παρουσιάζει την βλάβη ώστε να καταλήξεις πιο εξάρτημα έχει πρόβλημα.