την έχω δοκιμάσει,την είχε φέρει ένας τεχνικός να μου κοληση την μάσκα στο πλυντήριο κολλησε μετα απο 2 μηνες ξεκολησε λες και εγινε θαυμα και ελιωσε σαν κερι . δεν την συνιστω.καλυτερα παρε 2 συστατικον εποξικη
Printable View
την έχω δοκιμάσει,την είχε φέρει ένας τεχνικός να μου κοληση την μάσκα στο πλυντήριο κολλησε μετα απο 2 μηνες ξεκολησε λες και εγινε θαυμα και ελιωσε σαν κερι . δεν την συνιστω.καλυτερα παρε 2 συστατικον εποξικη
Δοκίμασες την Logo ή οποιαδήποτε "στιγμής" κυανοακρυλική και δεν κάνει δουλειά; Μπορεί όπως λέει ο Δημήτρης να είναι κάποιο απλό υλικό και να μη χρειάζεται "εξωτικές" λύσεις.
Durostick 2 συστατικών εποξική.Από το δεκάλεπτο αρχίζει και κολλάει....και όταν κολλήσει γίνεται τσιμέντο.Δοκίμασε την με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν είναι το σπάσιμο από την εσωτερική πλευρά της πόρτας(μη τρέχεις στο τέλος)
Ενας γνωστός μου πριν ένα χρόνο μου έφερε στο εργαστήριο όλη τη σειρά από τέτοια https://www.ebay.com/itm/50x-Plastic...NJ4:rk:11:pf:0 και κάναμε αυτογενή συγκόλληση σε πιστόλι ποτίσματος που είχε κάνει ρωγμή και έτρεχε. Ολα τα πλαστικά έχουν μαρκάρισμα επάνω τους από τι υλικό είναι φτιαγμένα.
#κυριακιδης μόνο εσυ πιστεύω μπορεις να ξέρεις τι υλικο είναι η πόρτα του pls μιας και έχεις επισκευάσει πολλά τέτοια ώστε να καταλήξουμε στην επιλογή της κολας
Το σπάσιμο είναι αυτό και το υλικό αυτό αν μπορεί κάποιος να καταλάβει
https://storage.googleapis.com/eikon...BA1BD01003.jpg
Σε πληροφορώ ότι ξέρω πολύ λιγότερα από όσα ξέρουν οι υπόλοιποι για τα πλαστικά !. Βέβαια ακολουθούσα άλλες λύσεις σε δικά μου προβλήματα π.χ. σε πλαστικό κλείθρο πόρτας και που δεν βρισκόταν στο εμπόριο (το δόντι που αγκυλώνει και κλείνει την πόρτα ) πλυντηρίου ρούχων το κατασκεύαζα από μέταλλο πανομοιότυπο του αρχικού σπασμένου , και όλα βάση παχύμετρου .
Απόφευγα συγκολλήσεις πάσης φύσεως εκεί που δεν έπρεπε όπως στο #29 . Το σημείο που δείχνεις δεν το κολλάει ούτε ο διάολος . Και αν το κολλήσει θα είναι πέρα από τα όρια αντοχής της κόλας .
Θα το γεμίσεις επιφανειακά και θα κλείνεις ως έχει .