Καλησπέρα σε όλους ενα πράγμα έχω μάθει μακρυα απο Inverter όσο εξελίσεται η τεχνολογία τόσο πιο πολλά προβλήματα έχουν...κάποτε αγόραζες πλυντήριο ψυγείο και το κρατούσες 20 χρόνια τώρα στην 3ετία έχει σίγυρα βλάβη .
Printable View
Καλησπέρα σε όλους ενα πράγμα έχω μάθει μακρυα απο Inverter όσο εξελίσεται η τεχνολογία τόσο πιο πολλά προβλήματα έχουν...κάποτε αγόραζες πλυντήριο ψυγείο και το κρατούσες 20 χρόνια τώρα στην 3ετία έχει σίγυρα βλάβη .
Με την ίδια λογική, και μακριά από σύγχρονα αυτοκίνητα. Τα κάρα δε χαλάγανε ποτέ.
Και, παρεμπιπτόντως, τόσο κωλόφαρδος είμαι εγώ, που δεν μου βγάζουν βλάβη στην τριετία οι συσκευές (με εξαίρεση ένα ψυγείο με σχεδιαστικό πρόβλημα, που το έβγαλε πολύ νωρίτερα, και αποκαταστάθηκε εντός εγγύησης); Εχει κάποιος στατιστικά στοιχεία ότι όλα, ή το 90%, ή δεν ξέρω πόσα, χαλάνε στην τριετία; 'Η γράφετε απλά ότι νομίζετε;
Στο θέμα. Εφόσον σου βγάζει πρόβλημα επικοινωνίας αλλά το καλώδιο είναι εντάξει, θέλουν σε πρώτη φάση κοίταγμα τα εξαρτήματα του τμήματος επικοινωνίας και στην εσωτερική και στην εξωτερική πλακέτα.