-
Δουλευει ως εξης
1-ξεκινωντας δουλευει λιγο η αντλεια εξαγωγης
2-γεμιζει το πλαινο παγουρι
3-υπερχιλιζει το παγουρι και οπλιζει ο πιεζοστατης εστω και για λιγο
4-μολις οπλισει ο πιεζοστατης ανοιγει η μια απο τις δυο βαλβιδες που εχει αριστερα του πιεζοστατη και αδειαζει το παγουρι ενω ταυτοχρονα δουλευει το aquastop για λιγα δευτερολεπτα ακομη
5-περνει μπρος η αντλια πλυσεως
Αν κανει αυτα που σου λεω με ακριβεια τοτε υδραυλικα δουλευει καλα.Σε ενα αλλο post ειχαμε αναλογο προβλημα και η βλαβη τελικα ηταν οτι δεν γεμιζε το παγουρι και το νερο πηγαινε κατευθειαν στον καδο με αποτελεσμα να κανει διαφορα περιεργα κατα τη λειτουργια.
-
Το aqua stop δεν παρατήρησα αν εκείνη τη στιγμή δουλεύει λίγο ακόμα ταυτόχρονα τα άλλα οκ..
Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αμα ειναι ο.κ. και εισαι σηγουρος για ολα τα αλλα,αντισταση καλωδια διακοπτακη πιεσης κτλ τοτε δυστηχως και εγω καταληγω σε πλακετα αν και δεν εχω αλαξει ποτε πλακετα σε πλυντηριο πιατων λογο θερμανσης,παντα επερνε επισκευη και οχι αλαγη.
-
Κ μένα η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν μαρεσει.. αλλά τι να πω..
-
-
Στο manual το αισθητηριο το δινει 55kohm στους 72 βαθμους φαρεναιτ δηλαδη καπου 22 βαθμους κελσιου
-
Εγώ 25 το μέτρησα κρύο και όσο το ζεστανα κατέβαιναν τα κώμ στα 5 κάπου εκεί. . Λες να την κάνει αυτό? ??
-
Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι αυριο που θα μετρησω ενα που εχω θα σου πω το βραδακι
-
Εγινεε ευχαριστωω
-
Το δικό μου είναι 70kohm στους 17 βαθμούς θερμοκρασία χώρου.Η διάφορα είναι τεράστια.Πριν το αλαξεις βάλε μία αντίσταση γύρω στα 55kohm στα καλώδια αντί του αισθητήρα και κάνε δοκιμή να δεις αν ζεσταίνει.Αν δουλέψει αλάξε τον αισθητήρα και τελειωσες