Μωρέ με 4 έως 5 χρόνια λειτουργίας είναι όλοι ύποπτοι αλλά το σωστό είναι να βγεί ένας ένας από την πλακέτα και να μετρηθούν.
Printable View
σ'ευχαριστω πολυ, μου πεφτει λιγο μακρια ο κορυδαλλος αλλα θα με εξυπηρετουσες ιδιαιτερα, θα σου στειλω μνμ μηπως κ τα καταφερω εκει κατα το σκ
1. είπες ότι μετά το Power ON ανάβει για λίγα δεύτερα μετά σβήνει και πάει σε stand by
2. δεν γίνεται μαύρη αλλά έχει εικόνα πολύ σκοτεινή
αν ισχύει μόνο το πρώτο τότε με αλλαγή των πυκνωτών το πιο πιθανό είναι να φτιάξει
7 πυκνωτές είναι αρκετά φτηνοί για να τους αντικαταστήσεις όλους
αν ισχύει το δεύτερο θέλει πιο πολύπλοκη αντιμετώπιση που ίσως δεν θα μπορείς να την κάνεις μόνη σου
πολυ ενθαρρυντικο αυτο, ωραια
ναι, ισχυει το πρωτο που ειπες
Δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι πυκνωτες(ετσι φαινεται τουλαχιστον) μαλλον καποια CCFL η καποιο καλωδιο αρπαξε και κλεινει η προστασια του.
Τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν. Αφού κλείστηκε το ραντεβού ας το βάλουν πάγκο να το ψαχουλέψουν.
Εχω και εγώ πρόβλημα με την αυτήν την οθόνη η οποία μετα απο 1 sec μαυριζει, την άνοιξα και διαπίστωσα πως οι δυο κάτω ccfl ειναι νεκρές, η ερώτηση μου είναι πως υπάρχει καποιο σύστημα προστασίας και σταματάει να στέλνει τάση σε ολες της CCFL (της χαλασμένες της εχω αποσυνδεμένες)
καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας για μια οθονη
Syncmaster T220hd εκει που δουλευε εγινε η οθονη ασπρη και δε δειχνει τιποτα τιποτα τι μπορει να φταιει??
Καλημέρα,
εχω και εγώ μια Samsung T220, στην οποία τρεμοπαίζει η φωτεινότητα της εικόνας. Ψάχνοντας στο youtube είδα οτι αλλάζουν τους πυκνωτές στην πλακέτα του τροφοδοτικού. Το έκανα άλλαξα όλους (10) εκτός τον πολυ μεγάλο και εκείνα τα μπλέ μικρά (κεραμικοί πυκνωτές;;). Το πρόβλημα παραμένει και δεν ξέρω τι άλλο να αλλάξω. Το έχει πάθει κανείς ; ;