ενοειται οτι μετρησα στον αερα τους πυκνωτες !!!!
Printable View
ενοειται οτι μετρησα στον αερα τους πυκνωτες !!!!
και βρεθηκε και ο 3 ος μετην ιδια τιμη που ειναι κοντα στον μετασχηματιστη στα 37 nf αντι 100 θα τους αλλαξω ..... και βλεπουμε αν σας ερχεται στο μυαλο και κατι αλλο για ελεγχο ????????????????ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ??????ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!
παιδια η πλακετα φαινεται να λειτουργει σωστα το spulen που πριν αναβε και εσβηνε τωρα ειναι σβησμενο το πλυντηριο ξεκιναει κανονικα αλλα το μοτερ προσπαθει να γυρισει τον καδο και δεν μπορει μετα απο καμια 10 αρια προσπαθειες σταματαει βγαζει τα νερα και τελιωνει εκει!!!!!!
Εξέταση τα καρβουνάκια στο μοτέρ , και αλλαγή
εξεταση πως??????? αλλαγη στα καρβουνακια ??????????η στο μοτερ
https://www.youtube.com/watch?v=sEQ_ZIEG4vw
Πρώτα θα δεις το μήκος τους αν είναι πάνω από 1,5 εκατοστό (αν είναι λιγότερο άλλαξε τα)
Δεν είχες οπτική επαφή με το μοτέρ? δεν τα είδες τυχόν να σπινθηρίζουν?
δεν εχω οπτικη επαφη αλλα φιλε μου το βιντεακι ειναι χρυσαφι για μενα και σε ευχαριστω πολυ γιατι το μοτερ ειναι ακριβως το ιδιο !!!!!!!!
βεβαια απο οτι ειδα στο πλυντηριο ειναι δυσκολο να βγει ολο ετσι ...........θα πρεπει να κανω την αλλαγη με το μοτερ φορεμενο στο πλυντηριο.......και δεν ξερω εαν εχω καλη προσβαση απο τα πλαινα για να κουμπωσω τα καρβουνακια οπος το βιντεο !!!!
μέχρι ποιo σημείο έχεις λύσει το πλυντήριο εκτός από το πάνω καπάκι ?
τη φάτσα μπροστά την άνοιξες ?
εχω φτασει μεχρι το μοτερ
το πλυντηριο ειναι φυλλο και φτερο