-
πληροφοριακά οι συσκευές αυτές είναι low cost δεν τις επισκευάζει το σέρβις αλλά τις αντικαθιστά σε καθεστώς εγγύησης.
τώρα ο εισαγωγέας π.χ media εισάγει ένα προιόν π.χ lg το σέρβις επισκευάζει μόνο κατ'εντολή της lg και μόνο σε καθεστώς εγγύησης και με ανταλακτικά που προμηθεύει ο κατασκευαστής lg και δεν εμπλέκεται σε διαμάχη πελάτη με κατάστημα το αντιμετωπήσαμε με την s.l
και σε περίπτωση που είναι εκτός εγγύησης αν η συσκευή κοστίζει π.χ 50 € του λές 60€ και φεύγει
-
Καλημερα φιλε μου.Πριν απο 1 xrono ειχα αγορασει απο το ebay ενα tablet απο Κινα και η κορη μου εσπασε το digitizer.Επειδη αγοραζω ολα τα ανταλλακτικα μου απο το ebay,ανοιξα το tablet και εβγαλα την οθονη και το digitizer.Πανω στην καλωδιοταινια ειχε ενα αριθμο που ειναι το λεγομενο part number του digitizer.Εψαξα στο ebay αλλα δε βρηκα τιποτα.Στις αρχες του καλοκαιριου εψαξα ξανα και βρηκα ακριβως το ιδιο part number.Αν περιμενεις λιγο ισως να το βρεις.Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν οτι τα χερια σου "πιανουν".Εγω ειμαι ηλεκτρονικος και εχω φτιαξει με ανταλλακτικα απο το ebay πολλες ηλεκτρονικες συσκευες απο λαπτοπ μεχρι smartphone και psp,ps3.Αυτο που θελω να πω αν εχεις λιγο υπομονη για να βρεις το digitizer αξιζει να ψαξεις στο ebay και να φτιαξεις το tablet οικονομικα και να μη μπλεξεις με εταιριες και επισκευαστικα κεντρα στην Ελλαδα.Ελπιζω να βοηθησα λιγακι.