Θα ανεβάσω φώτο αύριο για να σας δείξω μέχρι που έχω ρεύμα (έχω μέχρι την πλακέτα του standby, παρακάτω δεν ξέρω ακόμα). Πάντως ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Θα ανεβάσω φώτο αύριο για να σας δείξω μέχρι που έχω ρεύμα (έχω μέχρι την πλακέτα του standby, παρακάτω δεν ξέρω ακόμα). Πάντως ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εμείς με τον δικό μας.Στον 22nf 630V βαζω στη μια πλευρά το δοκιμαστικό κατσαβίδι και μένει συνεχώς αναμμένο και στο άλλο ποδαράκι αναβοσβήνει. Είναι ένδειξη πως έχει πρόβλημα? Τις δύο ασφάλειες που εχ ουν αναφερθεί εδώ παραπάνω τις έχουμε αλλάξει ήδη.
αλλαζεις τον πυκνωτη και μετα εισαι οκ
φυσικα μετραμε με πολυμετρο και οχι δοκιμαστικο και βαζεις ιδιο πυκνωτη πρεπει να δεις τα χαρακτηριστηκα του γιατι ειναι πανω στην ταση δικτυου
και πολυ προσοχη σε οτι κανεις με το μηχανημα εκτος τασης παντα αν αλλαξεις υλικο
αν δεν ξερεις τα χαρακτηριστηκα του πυκνωτη γραψε ποιο μηχανημα εχεις να βρουμε το service manual
Δεν μπορώ να ανεβάσω Τώρα φωτο είναι στη δευτερη σελίδα του θέματος το έχουν και φωτο εκεί είναι το ίδιο μοντέλο.Απλα εαν καποιος ξερει με αυτο που βλεπω στο δοκιμαστικο εαν οντως θέλει αλλαγμα.
ποιος yamaha eina; αν ειναι απο την σειρα rxv βγαζουν το συγκεκριμενο προβλημα και θελει αλλαγη ο πυκνωτης
αλλα οπως σου ειπε ο δημητρης μετρας μονο με πολυμετρο οχι δοκιμαστικο ,αν δεν εχεις και δεν ξερεις τι να κανεις τοτε το πας σε εργαστηριο για επισκευη
Λοιπόν το έβγαλα και πήγα και το πήρα έχω κολλητηρι καλάι και φυτιλακι ....το άλλαξα και Ναι ΔΟΥΛΕΎΕΙ!!!!Χίλια ευχαριστώ μας ζητούσαν χρήματα για να αλλάξουμε ολόκληρη πλακέτα!!!Συγχαρητήρια για το forum!
Mikemtb73 έχεις δίκιο 30cent ακριβώς είχε άλλο τόσο περιπου και οι δύο ασφάλειες μαζί, ακριβώς από κάτω που άλλαξα αρχικά....