Σήμερα έκανα και εγώ αναβάθμιση .
Τελικά το firmware που πέρασαν είναι το 4.13.
Από ότι έμαθα έχουν λύσει το πρόβλημα μόνο στην σειρά W4000 . . .
Το βράδυ θα δείξει αν πραγματικά έχουν λύσει το πρόβλημα .
Printable View
Χαιρετώ όλους με τη σειρά μου .
Ο προγραμματισμός του firmware έγινε σε sony service .
Δυστυχώς παρότι είμαι ηλεκτρονικός και η διαδικασία είναι θέμα 10 λεπτών με Memory Stick
δεν δίνουν το firmware .
Συμπέρασμα την κουβάλησα σε sony service .
Το πρόβλημα το έχουν σε αρκετά μοντέλα .
Προς το παρόν λύση έχουν μόνο στη σειρά W4000 με αναβάθμιση firmware .
Στάθηκα τυχερός έχω την KDL-40W4000 . . .
Η αναβάθμιση γίνεται δωρεάν
Ευχαριστώ . . .
Μπορεί να μην το δίνουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι να τα βρεις μαζεμένα και "κάπως ελεγμένα" σε κάποια forum ή ftp upload center που σίγουρα θα υπάρχει,
άλλα ποιο!
Υ.γ.
Φυσικά υπάρχουν και τα επίσημα των εταιριών αλλά αυτά είναι "μόνο" για τους συνεργάτες τους και με αμοιβή.
Το "μόνο" το τόνισα γιατί το βλέπω λίγο άδικο.
.
Sony Service: "Φέρτην αύριο να την πάρεις μεθαύριο!"
Συμπέρασμα: παραμένουμε χωρίς το MEGA στα ψηφιακά μέχρι να γίνει "καλύτερη προσφορά"...
G
... νεώτερα στοιχεία τοποθετούν το πρόβλημα στο "φόρτωμα πληροφοριών προγράμματος στην Ελληνική γλώσσα" δηλαδή στο TV-Guide (τι εκπομπές θα δείξει το κάθε κανάλι).
G
Γιώργο αν δεν γίνει software upgrade με κάποιο νεότερο της εταιρίας για να σιγουρευτείς πως το πρόβλημα δεν προέρχεται από εκεί, μπορεί να σου βγάζει ότι νάνε.
Υ.γ.
έτυχε να δω το προηγούμενο και οι μέρες δεν είναι για τέτοια μηνύματα (στρατιωτικούς άλλαξαν όχι τεχνικούς της ερτ).!!
Γειά σας φίλοι, έχω και `γω το ίδιο πρόβλημα μετο mega σε kdl 32v4500, το παρουσιάζει για ένα μικρό διάστημα και με πετάει στο προηγούμενο επιλεγμένο κανάλι,το ωραίο ειναι οτι σε λειτουργία PIP, PAP το mega το πιάνει σωστά.
Λοιπον να γραψω και γω μια και εκανα πατατα!!!!!!!!! εχω μια bravia kdl-40p3000 και μπηκα στο μενου (σε stand by πατάς "info", "5", "Volume Up", "ON") ε και οσο να ναι το πειραξα λιγακι!!! και αλλαξα μια ρυθμιση που εγραφε standby by (δεν θυμαμαι αν εγραφε και κατι αλλο) και ειχε τιμη 1 εγω το γυρισα σε τιμη 0 με αποτελεσμα να ενεργοποιειται η οθονη αλλα να εχει τον φωτισμο απο πισω και δεν εχει εικονα και ηχο.το αφησα κανα μισαωρο εκτος ρευματος αλλα τιποτα τι να κανω? και εχω μεινει και χωρις οθονη γιατι εχω συνδεσει εκει τον υπολογιστη γμτ