την πρώτη φορά που έγινε το φλασαρισμα του BIOS τη δεν πήγε καλά και νέκρωσε το μηχάνημα ?
Printable View
την πρώτη φορά που έγινε το φλασαρισμα του BIOS τη δεν πήγε καλά και νέκρωσε το μηχάνημα ?
η ευκολη κονομα χωρις να ιδρωσει ο κ@@@@@@ς τους ,
παρεκτος δηλλαδη και δεν ειναι μαστορια με κυρος και τσαγανο, ετσι και ενας ασχετος τελειος κανει αντικατασταση Μ/Β ευκολα 500αρικα,
γιατι ομως να τα τιναξει ετσι στο ευκολο ρε παιδια δεν υπαρχει προστασια ; -επαναφορα δλδ -
ετσι για να ξερω για να μην την πατησω κι εγω καμια φορα
Φίλε μου, ψάξε για bios update αλλα όχι απο windows.
Όλες σχεδον οι εταιρείες δίνουν το αρχείο και μαζί και ένα προγραμματάκι για update απο το dos όπου και είναι το πλέον 100% ασφαλέστερο για αυτή τη δουλειά.
(άσε που μπορεί και το bioς να έχει αυτή τη δυνατότητα, τουλάχιστον καποια την έχουν.)
Καλά τα windows αλλά όπως το dos κανένα.(για δουλειές σαν και αυτήν)
Απλά πρόσεξε να είναι 100% συμβατό με το μοντέλο σου και δοκίμασε μια version προηγούμενη και μετά πήγαινε στην τελευταία
ακριβως μονο που θα χρειαστεις εξωτερικο flopy drive ή ισως τα καταφερεις με φλασακι
Το μόνο πράγμα που έγινε ήταν ένα baclup του παλιού bios πριν γράψει το καινούριο το πρόγραμμα. Όμως τι να το κάνω το παλιό όταν έχει νεκρώσει το λαπτοπ; Χθες αυτό με έβαλε σε σκέψεις βέβαια και ένα ενδεχόμενο καλό θα ήταν να στείλω το αρχείο στον αμερικάνο να περάσει το δικό μου το παλιό bios στο τσιπάκι που θα μου έστελνε. Δυστυχώς δε το σκέφτηκα τότε.
Έχω προσπαθήσει να το περάσω με στικάκι, το καινούριο το παλιό το δικό μου, αλλά μάταια! Δεν είναι ότι δεν το δέχεται, απλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω να διαβάσει το στικάκι με τίποτα. Επίσης το ίδιο με cd (εσωτερικό) usb floppy δεν κάνει αν έχω καταλάβει σωστά γιατί μόνο του το bios είναι 2 MB.