Οποτε ολα ΚΑΛΩΔΙΟΣ !!! χααχχααχχα
Printable View
Οποτε ολα ΚΑΛΩΔΙΟΣ !!! χααχχααχχα
Στεφανεεεεεε,παιζειειει...αλλα αορατα μικροσκουπιδακια εγλωβιστηκαν στις ζελατινες και φαινονται σαν καμμενα pixels, ευτυχως δεν ειναι πολλα,δεν την ξανανοιγω που να γυρισει η γη αναποδα.
χαχα εγω προνοησα swiffer Συνημμένο Αρχείο 32792
Καλημέρα σας.
επειδή κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα μπορεί κάποιος να μου πεί πώς αποσυναρμολογώ το monitor ώστε ν' αποκτήσω πρόσβαση στα καλωδια απο τις ccfl;
Το πλαισιο της οθονης αποτελειται απο 2 κομματια που ειναι κουμπομενα με κλιπψ πιεζεις απο την μια πλευρα με φαρδυ ισιο αντικειμενο πχ κατσαβιδι η δες κανενα video http://www.youtube.com/watch?v=WLrrcKdJLyw
το ξαναπαθε η ατιμη ,για δευτερη φορα ...αστην θα αναπαυθει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας για ενα διαστημα και βλεπουμε..το πολυ πολυ να φαει κανενα αριστερο σουτ απο τον πεμπτο οροφο κι οπου θελει ας παει....μπα δεν θα το κανω ,τη συμπαθησα την καημενη κι ας με ταλαιπωρει....
Αρκο,καλησπερα.Χρειαζεσαι ενα λειανσμενο σκληρο πλαστικο σε σχημα παραλληλεπιπεδου η τετραγωνου και με προσοχη, δυναμη και επιδεξιοτητα αφαιρεις την πλατη της οθονης ...εμενα εσπασαν καποια κουμπωματα...να αποφυγεις αν μπορεις κατσαβιδι.Οι επομενες ενεργειες ειναι αυτονοητες ,θελουν απλη λογικη και παντα προσοχη ...προσεξε οταν αφαιρεις την καρτα του τροφοδοτικου να ξεφορτισεις με μια αντισταση λιγων ΩΜ τον ηλεκτρολυτικο 220μF/400V ..βαραει ασχημα...επισης προσοχη στην αφαιρεση και επανατοποθετηση των ζελατινων και του γυαλιου ...τα καλωδια και οι τεσσερις μακαρονοειδεις λαμπες ειναι κρυμμενα κατω απο τα δυο μεταλλικα πηχακια της οθονης.Καλη επιτυχια.
σε βαρεσε ασχημα και εσενα :biggrin::hahahha::hahahha::hahahha::hahahha:
παντος εχω να προτεινω αλλες δυο λυσειςΣυνημμένο Αρχείο 33595Συνημμένο Αρχείο 33596
Στεφανε,επρεπε να περασουν τρεις ολοκληροι μηνες για να δω το post σου,ειμαι ολιγον:sleep: ,για πες τι προτεινεις;Διακοπες πηγες; Εγω την εβγαλα εν Αθηναις...με ξεπαραδιασαν τα νεα μετρα και η εφορια.