Σπυρο αυτό όμως που δεν αναφέρει ειναι αν το Power LED σβήνει και αυτo ....
Printable View
Σπυρο αυτό όμως που δεν αναφέρει ειναι αν το Power LED σβήνει και αυτo ....
Σωστά αλλά στο δίπλα τμήμα είχα το harry είπαμε (μου μετάδωσε κάποιες ικανότητες).
Άλλαξα τον πυκνωτή που μου είπατε αλλά τζίφος η υπόθεση. Το θέμα είναι τώρα ότι κάτι μάλλον δεν σύνδεσα καλά και εκεί που άναβε για ένα δευτερόλεπτο και μετά ξανά έσβηνε, τώρα ανάβει μόνο μια άσπρη οθόνη και ξανά σβήνει.
Εικόνα δεν φαίνεται καθόλου, το κοίταξα προσεκτικά (εκτός αν είμαι τόσο γκαβός) και το power led ανάβει κανονικά.
μάλλον δεν έχεις συνδέσει σωστά την καλωδιοταινία από το pcb στο πάνελ
Αλλά και πάλι κάνει το ίδιο, ανάβει για μισό δευτερόλεπτο και μετά ξανά σβήνει.
Άλλαξα και όλους τους πυκνωτές αλλά πάλι τα ίδια, ανάβει για μισό δευτερόλεπτο και μετά ξανά σβήνει...
Καμιά άλλη ιδέα;
εαν το led του power μένει αναμένω τοτε ο spyroscfu εχει απόλυτο δίκιο σχετικά με το backlight
Δηλαδή τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξω; Μήπως το tms92515ct;
Εγώ θα πρότεινα να συνδέσεις σε πρώτη φάση μόνο την κάτω λάμπα, και να δοκιμάσεις αν ανάβει έστω για 1sec. Μετά μόνο την πάνω, και δοκιμή αν ανάβει. Αν σε μια από τις δυο περιπτώσεις δεν ανάβει, τότε ψάχνεις να βρεις που οφείλεται. Αν πχ ανάβει η κάτω λάμπα, τότε συνδέεις την πάνω λάμπα στην έξοδο για την κάτω λάμπα και δοκιμάζεις (για να διαπιστώσεις αν οι λάμπες είναι οκ). Αν οι λάμπες είναι οκ προχωράς στον μετασχηματιστή ΥΤ του Inverter.
Έκανα αυτό που με είπες και διαπίστωσα ότι οι λάμπες είναι οκ (για 1 sec πάλι) αλλά η έξοδος για την κάτω λάμπα δεν λειτουργεί. Άρα θέλει αλλαγή ο inverter;