αλλαξε την αντισταση να μην πεδευεσαι μικρο το καστος.τουλαχιστον εισαι στη Αθηνα τι να πουμε εμεις απο επαρχια που μας πιανουν το κ...ο και ζητανε οτι θελουν απο τιμες
Printable View
αλλαξε την αντισταση να μην πεδευεσαι μικρο το καστος.τουλαχιστον εισαι στη Αθηνα τι να πουμε εμεις απο επαρχια που μας πιανουν το κ...ο και ζητανε οτι θελουν απο τιμες
Ναι, σωστά. Απλώς θα πρέπει να τη βρω :001_rolleyes:, μέχρι στιγμής δεν το 'χω καταφέρει!
Απ' την άλλη, αν δεν είναι η αντίσταση; Δεν θα την έχω πατήσει;
Σωστός Αντώνη, το μέτρησα όπως είπες,και έδειχνε άπειρο μέχρι το σημείο που μπήκε, στο νερό, το κομμάτι της αντίστασης που έχει τη διαρροή.
Έτσι βεβαιώθηκα ότι είναι προβληματική.
Τώρα, για το ότι με τάση δεν έριχνε το ρελέ, πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι η διαρροή θα 'ταν λίγο μικρότερη από το όριο του ρελέ (30mA).
Τώρα μένει μόνο να βρω την αντίσταση (το 'μόνο' μου άρεσε :001_rolleyes:).
Θα πάω στον Κομίνη Αχαρνών 353.
το σωστότερο θα ήταν να έβαζες την γείωση σε κάποιο μεταλλικό μέρος της αντίστασης γιατί μην ξεχνάμε οτι και το νερό έχει κάποια αντίσταση (ανάλογα την σκληρότητα του νερού).
Εννοείς για τη δοκιμή με τάση.
Νομίζω δεν χρειάζεται, το τεστ σου απέδειξε ότι έχει πρόβλημα.
ναι μιλώ για το ότι δέν έπεσε ο αυτόματος διαρροής ρεύματος
Ούτε στον Κομίνη τη βρήκα, οπότε θα προσπαθήσω να βρω κάποιον να την κατασκευάσει (ή να επιδιορθώσει το περίβλημα αυτής που έχω).
βγαλε μια φωτογραφια την αντισταση να δουμε πως ειναι
Αυτή είναι.
αγορασε μια αντισαταση βεργα περιπου στο μηκοσ της παλιας απο καταστημα με ανταλακτικα οικιακων συσκευων και τη κανεις στο ιδιο σχημα. αν δεν εχει σε τοσα λιγα watt βαλε ενα διοδακι σε σειρα για να δουλευει στη μιση ισχυ.