Μου χαλασε το κολητιρι και περιμενω να παρω καινουριο για να συνεχισω!Ασε που εξαιτιας του κολητηριου παιζει να μην κολισε καλα το ολοκληρωμενο οποτε θα παρω καινουριο και θα σε ειδοποιησω!
Ευχαριστω για το ενδοιαφερον σου!
Printable View
Μου χαλασε το κολητιρι και περιμενω να παρω καινουριο για να συνεχισω!Ασε που εξαιτιας του κολητηριου παιζει να μην κολισε καλα το ολοκληρωμενο οποτε θα παρω καινουριο και θα σε ειδοποιησω!
Ευχαριστω για το ενδοιαφερον σου!
Αλλαξα τον πυκνωτη που μου ειπες και ξαναεκανα τις κολησεις στο ολοκληρωμενο αλλα καμια βελτιωση...
εκτός από τον πυκνωτή συνδέονται και άλλα πράγματα στο ίδιο ποδαράκι? αντιστασείς τρανζίστορ κλπ....?
(Ρωτάω γιατί υποπτέυομαι οτι το μικρό τρανζίστορ δίνει εντολή σε αυτό το ποδαράκι να κλείσει ο ενισχυτής. Μην το αλλάξεις προλυπτικά....)
Οχι δεν συνδεεται τιποτα αλλο,μονο ο αρνητικος πολος ενος πυκνωτη 16v 100uf.
????
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει... αφού τότε θα πρεπε να δουλεύει ο ενισχυτής...
Αν μπορείς δώσε σήμα στον ενισχυτή (έχοντας αποσυνδέσει το σήμα από το ηχοσύστημα) να δεις αν θα το ενισχύσει. Το μικρό τρανζιστοράκι που συνδέεται?
Δεν καταλαβα τι ακριβως να κανω!Θα δω αυριο το τρανζιστορ που συνδεεται και θα σου πω!
Ο ήχος από το ηχοσύστημα φτάνει στα ποδαράκια 2 και 5 του LA4270 μέσω καλωδίων. Βέβαια πρίν από το la4270 υπάρχουν πυκνωτές. Αν έχεις την εμπειρία αποσύνδεσε τα καλώδια (σημείωσε πρώτα που πάει το καθένα L-R). και σύνδεσε εκεί μια άλλη πηγή ήχου (πχ κάποιο ραδιοφωνάκι ) για να βεβαιωθούμε τελικά αν παίζει ο ενισχυτής. Εννοείτε αν το κάνεις αυτό πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν οι πυκνωτές σε σειρά με τις εισόδους του la4270.
όταν είχες συνδέσει τα ηχειάκια από το pc κανονικά με γείωση ο ήχος ήταν καθαρός και δυνατός?
αλλαξα 3 ακομα ηλεκτρολυτικους πυκνωτες και το c945 transistor και τπτ.Το πολυμετρο δεν περνει τπτ στις υοδοχες που μπαινουν τα ηχεια,ουτε ac ουτε dc.Υπαρχει περιπτωση να μην κολισε καλα το ολοκληρωμενο?Θα απομονοσω τον ενισχυτη να δω αν φταιει αυτη η μικρη πλακετα ή κατι ποιο μεσα στο συστημα..
μην αλλάζεις έτσι εξαρτήματα.
Πρέπει να τον απομονώσεις να δοκιμάσεις αν δουλεύει αυτή η πλακετίτσα.
Απομονοσα την μικρη πλακετα.Τα μονα καλωδια που πηγαιναν ηταν το ρευμα και εφευγαν καλωδια για τα ηχεια και τα ακουστικα.Τα ακουστικα δουλευουν κανονικα ομως τα ηχεια τπτ....Αυριο θα ξαναβγαλω το ολοκληρωμενο να το κολησω καλυτερα μηπως γινει τπτ..