ευχαριστουμε πανσοφε ηλεκτρονικε !!!!! πανεμορφε δημιουργε !!!!! οραματιστη των ηλεκτρονικων!!!!! σοφε δημοκρατικε ηγετη εσυ !!!!! ενας μεσσιας στο χωρο των ηλεκτρονικων !!!!!!
ειμαι μαγεμενος ..... μεχρι που μπορει και να μην κοιμηθω για μεσημερι
Printable View
ευχαριστουμε πανσοφε ηλεκτρονικε !!!!! πανεμορφε δημιουργε !!!!! οραματιστη των ηλεκτρονικων!!!!! σοφε δημοκρατικε ηγετη εσυ !!!!! ενας μεσσιας στο χωρο των ηλεκτρονικων !!!!!!
ειμαι μαγεμενος ..... μεχρι που μπορει και να μην κοιμηθω για μεσημερι
ωχ μπαρουτι μου μυριζει.:crying:
τι να πω εμενα παντος μου εχει τυχη και αλαξα την eprom και εφτιαξε.τωρα αμα τα δοκιμασεις ολα αυτα και εξακολουθη το βιολι τις κατι αλλο θα ειναι :001_tt2::001_tt2::lool:
Παιδιά σοβαρευτείτε και επικεντρωθείτε στο θέμα.
Καλή η πλάκα δε λέω, αλλά μην το παρακάνουμε
ευχαριστουμε φιλε gsmaster για την προθεση σου και την βοηθεια σου
φυσικα η σωστη απαντηση για την βλαβη ειναι αυτη του νεου μελους nikosp κατα την γνωμη μου ( και κατατην γνωμη του ) πλην ομως θεωρω τον τροπο του αξεστο και απαραδεκτο που σημαινει οτι δογματισμοι του τυπου και τερμα δεν πρεπει να παιζουν κατα την γνωμη μου παντα ουτε εδω ουτε σε κανενα αλλο φορουμ
εδω καναμε αμαν να μαζεψουμε τον βαγγελη που καμμια φορα ειχε αναλογους τροπους ξανα μανα τα ιδια και μαλιστα απο νεα μελη ????
καμμια φορα δεν βλαπτει να ειμαστε ευγενικοι να μιλαμε με τροπο και να λεμε αυτο που τελικα ειναι η αληθεια ...
"""" κατα την γνωμη μου η βλαβη πρπει να ειναι εκει .....μπλα μπλα μπα """"
σακης ......και τερμα !!!!!
Παιδες σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας και Sorry που αργησα να επισκευτω τις απαντησεις σας αλλα επεσαν κατι δουλειες και δεν προλαβαινα.
Λοιπον μου ειπε ο αλλος οτι εντελει δεν αλλαζει συχνοτητα αλλα φευγει απο το κεντρο. Αν αλλαξω καναλι και ξαναγυρισω φτιαχνει αλλα ξαναχαλαει.
Οι λυσεις που μου ειπατε μεχρι τωρα ειναι
eprom
tuner
πηνιο διπλα σε tda 8362
Να τα ψαξω η ειναι για την περιπρωση οπου αλλαζει εντελως συχνοτητα?
Θανασης
Αν δεν χαλάσεις δεν θα μάθεις ….
συμφωνείς SAKIS ;;;:001_smile:
συμφωνω απολυτα βαγγελη αλλα το να μαθεις δεν πρεπει να γινεται με τετοιο τροπο ακομα και εγω ο μεγας και τρανος ηλεκτρονικος οταν δινω μια απαντηση σε καποιον φροντιζω να λεω """"" κατα την γνωμη μου """" πιστευω """"" κατα πασα πιθανοτητα""" κλπ κλπ δεν ηταν ομορφο το και τερμα !!!!
παρολο που πιστευω οτι η απαντηση ηταν σωστη
ΥΣ
οι υφισταμενοι μου στο καταστημα μου στα γενεθλια μου μου εκανα δωρο ενα ποντιουμ ( βαθρο ) για να ανεβαινω απανω και να τους λεω αυτα που λεω και τωρα τελευταια σκεφτομαι στο ποντιουμ να βαλω και ενα πληκτρολογιο ωστε αυατ που γραφω εδω να αποκτησουν περισσοτερο κυρος ....φιλε μου κυρος .....
ευχομαι σε ολους ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να γραφουμε παντα ετσι με κεφι !!!!
σε σενα προσωπικα φιλε βαγγελη ολα τα καλυτερα !!! για σενα και τους αγαπημενους σου .... καλο πασχα
O ανθρωπος ειναι ηλεκτρολογος οχι τελειως ασχετος αλλα δεν κατεχει γνωσεις στο συγκεκριμενο οχι γενικα αρα τους κινδυνους τους ξερει εφοσον δουλευει χρονια.Όσο για το αν θα την χαλασει πρωτον ειναι δικια του αρα την κανει οτι θελει και δευτερον ειναι αυτο που λενε τα παιδια, αν δεν χαλασεις δεν μαθαινεις.