-
Αντισκωριακό??? Εγώ θα πρότεινα aquaforte..... θα κάνει την πλακετα ανγώριστη. LOL. Πάντως χωρίς πλάκα πρόσφατα μου έφεραν και ένα i-mate KJam που είχε πεσει σε νερό και είχαν καθαρίσει την πλακέτα με πετρέλαιο. Να δω τι άλλο θα σκεφτούνε.
Υ.Γ. Κώστα δεν επισκευάζονται όλα. Είναι αναλόγος που έχει οξείδωση και πόσο έχει οξειδωθεί.
-
Επειδη ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια... :( Αποσυναρμολογησε το κινητο οσο το δυνατον περισσοτερο.Αν το νερο ηταν θαλασσινο τοποθετησε τα αποσυναρμολογηθεντα σε ενα δοχειο με αποσταγμενο νερο για μιση ωρα στη συνεχεια τιναξε η σκουπισε το νερο ελαφρα.Βαλε ολα τα μερη του κινητου εκτος της οθονης σε ενα δοχειο με καθαρο οινοπνευμα και ταρακουνησε τα καλα για κανα τριλεπτο.Βγαλτα και αστα να στεγνωσουν καλα.Η παραπανω διαδικασια δουλεψε μια χαρα σε παλιο ερικσον αλλα τα νεα κινητα... :?
ΥΓ Ξυσε και τους πολους της μπαταριας σιγουρα θα εχουν οξειδωθει λογω ηλεκτρολυσης.
-
Δημήτρη σίγουρα εξαρτάται απο τη ζημιά που έχει γίνει. Εχω ενα P3300 εδώ με ζημιά απο Θάλασσα αλλα δεν βλέπω να έχει προχωρίσει και τόσο. Ισως να μπορεί να διορθωθεί.
Τα καινούρια τηλέφωνα χρειάζονται διαφορετικούς τρόπους καθαρισμού κλπ. Πολλές φορές εξαρτήματα χρειάζεται να αφαιρεθούν και να ξανακολληθούν.