εχει κανενα τρανζίστορ στην προενισχυση ή κάποιο ολοκληρωμένο? αν ναι το τσέκαρες? οι πυκνωτές είναι οκ?
Printable View
εχει κανενα τρανζίστορ στην προενισχυση ή κάποιο ολοκληρωμένο? αν ναι το τσέκαρες? οι πυκνωτές είναι οκ?
Βρε όλα τα άλλαξα.. Όλους του πυκνωτες και όλα τα τρανζίστορ και ολοκληρομένα που υπάρχουν πάνω στην πλακέτα.
Τα μόνα που δεν πείραξα είναι οι δίοδοι , και αυτές γιατί τις μέτρησα και είναι οκ , και οι αντιστάσεις οι οποίες δεν φαίνονται μαυρισμένες.
Μία αντίσταση μόνο ήταν κατάμαυρη αλλα δούλευε, την άλλαξα όμως καλού κακού. Βρισκόταν κοντά στο stk.
To MC που είπα πιό πάνω είναι το MC4558.
Νικο τσεκαρε μην εχει κοπει κανενας χαλκοδιαδρομος καπου στην πλακετα!! αφου μετρας την τροφοδοσια και ειναι ενταξει, συνδεσε το STK με την τροφοδοσια και δωσε του εισοδο απευθειας απο ενα cd player. δεν μπορει να τα αλλαξες ολα και παλι να μην δουλευει. ξανακοιταξετα ολα ποιο προσεχτηκα!!! :)
Πως να κόπηκε διάδρομος? Δεν είδα κάτι τέτοιο στην πλακέτα..
Μέτρησα την τάση στο MC4558 και είναι ~12V.
Θα βάλω ξανα το stk και θα το δοκιμάσω.
Εγω παραξενεύομαι στο ότι δεν δουλεύουν τα Vu-meter, γιαυτό και καταλήγω στο ότι κάτι έχει η προενίσχυση.. Αυτά παίρνουν ήχο απο την προενίσχυση ή απο τον τελικό?
Αν παίρνουν απο τον τελικό τότε καλά κανουν και δεν ανάβουν και μόλις βάλω το stk λογικά θα δουλέψουν κανονικά ΚΑΙ αυτά(γιατί άλλαξα τα ΑΝ6884 τα οποία ήταν καμμένα) αλλα ΚΑΙ ο ενισχυτής γιατί πιθανών να έκαναν την ζημιά τα καμμένα ΑΝ6884. Αν πάλι παίρνουν απο την προενίσχυση τότε ... δεν ξέρω.
Αν βάλω το stk και κάνει το ίδιο τότε βάζω απο το cd ήχο και δοκιμάζω.
end if :lol:
Τζίφος παιδιά...
Πάλι κάνει το ίδιο. Δεν βγάζει άχνα και 10δευτ. μετά βγάζει εκείνο το βουητό. Όταν μουγκρίζει, η τάση απο τα 30VAC πεφτει στα 25VAC. Σε κάποια φάση εκεί που το ανοιγόκλεινα, μου καίγεται η μία ασφάλεια απο την μία έξοδο. Όσες φορές και αν την άλλαξα την έκαψε. Άρχισε να μυρίζει κάτι αλλα δεν κατάλαβα απο που(δεν το συνέχισα κιόλας).
Α, τα vumeter δουλεύουν κανονικά τωρα με το stk πάνω.
Εγώ λέω φταίει το stk, τι λέτε?
Καμιά ιδέα παίδες?
Πείτε κάτι βρε παιδιά, οτιδήποτε... Δώστε καμιά ιδέα, γιατί καίει την ασφάλεια έχω-δεν έχω ηχεία συνδεμένα?
Aλλαξε το stk, αλλα να βαλεις ιδιο με αυτο που ειχε στην αρχη.
Γιατί να βάλω μικρότερο?