Στην Roister μπορείς να δεις, στην Ribbon στην Καλλιθέα, δες www.speakers.gr εκεί που λέει spicom , και το κέντρο μεγαφώνου (πολύ καλοί), κατακουζηνού 10 και κάννιγγος κοντα στην ομόνοια.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Printable View
Στην Roister μπορείς να δεις, στην Ribbon στην Καλλιθέα, δες www.speakers.gr εκεί που λέει spicom , και το κέντρο μεγαφώνου (πολύ καλοί), κατακουζηνού 10 και κάννιγγος κοντα στην ομόνοια.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
ΟΚ Γιαννη εψαξα λιγο.
Το θεμα ειναι ομως πως δεν ξερω για τι μεγαφωνο ακριβως να κοιταξω, αφου αυτα που ηδη εχω δεν αναφερουν πανω ουτε αντισταση,ουτε watt ουτε μαρκα.Γενικως,δεν γραφουν πανω τιποτα. :cry:
Οποτε το μονο στοιχειο που εχω ειναι η αντισταση και η ισχυς των ηχειων συνολικα (8 Ohm,130W).Πρεπει λοιπον να κοιταω για μεγαφωνα
8 Ohm και 130 watt η κανω λαθος?
Sorry αν γινομαι κουραστικος.
Aλλοίμονο, δεν γίνεσαι καθόλου κουραστικός. Βγάλε το γουφερ και πάρτο μαζί σου εκεί που θα πάς η αντίσταση είναι 8Ω τα βατ που θα πρέπει να σηκώνει 130. Το άλλο χρειάζεται απλά για να συγρίνεις τη διατομή. Το ηχείο παρακάτω το είχα βρεί στα σκουπίδια και σαν μαζόχτρας το πήρα ήταν μαζί με το άλλο (ζευγάρι). Στα γούφερ(8",8Ω) είχαν χαλάσει τα διαφράγματα γύρω γύρω και τα mid και τα tweeter ήταν σε πολύ καλύ κατάσταση, τα πήρα πήγα στο μαγαζί και μου τα δώσαν γύρω στα 50 ευρώ το ένα.
Παιδια γεια σας και παλι.
Αγορασα τελικα χθες 2 woofer απο καταστημα της Καλλιθεας.
Απο πισω γραφουν D&T (δεν την εχω ακουσει ποτε) - 120W - 8 Ohm .
Τα εβαλα αλλα δεν με ενθουσιασαν καθολου.Πολυ μπασο και ενταση (μονο).Τα παλια επαιζαν πιο γλυκα.Θα μου πεις εχεις και απαιτησεις με τετοια μεγαφωνα που αγορασες?
Ενταξει,οχι πολλες αλλα μου αρεσε ο ηχος περισσοτερο πριν.
Εξ' αλλου μονο αυτα βρηκα. Ειναι δυσκολο μεγεθος τα 165mm διαμετρος.Ολοι εχουν 160mm που δεν μου κανουν.Εχω ψαξει σε ραδιο Κατουμα,Κεντρο Μεγαφωνου και σε διαφορα αλλα μικρα καταστηματα αλλα δεν εχω βρει κατι καλυτερο απο αυτο που εγραψα στην αρχη.
Ερωτησεις :D
Μηπως ξερει κανεις που (αν) μπορω να βρω τιποτα καλυτερο?
Μηπως οταν στρωσουν θα φτιαξουν καθολου η αδικα θα περιμενω?
Μηπως να παρακαμψω τελειως το crossover απο τα woofer (να το αφησω μονο στο tweeter) ετσι ωστε να δινει και τις ψηλες συχνοτητες
στο woofer?
Ευχαριστω και καλημερα σας.
Επειδής τα ηχεία σου δεν ειναι καθόλου τις πλάκας ψάξε να βρεις woofer με ανθρακονήματα και βάλτα στις καμπίνες σου, έχω ακούσει ηχειο με ανθρακονήματα και έπαθα αμόκ με τον ήχο που βγάζουν (πολύ καθαρός, δυνατος και ζεστός ήχος :twisted: ) θα είναι λίγο πιο ακριβά απο τα απλα woofer όμως...
Δημητρη εδω καλα-καλα δεν μπορω να βρω απλα μεγαφωνα,που να βρω με ανθρακονηματα?
Ευχαριστω για το tip παντως. :wink:
Επισης,μηπως ξερει κανεις το τηλεφωνο του "Ραδιο Καλλιθέα"?
Ειναι στην Καλλιθεα,στην οδο Λυκουργου και Σιβητανιδου,πολυ κοντα στο Ραδιο Κατουμας.