χαχαχαχαχαχα.
Ρε συ καντο τη μεγαλύτερη συμπίεση με το winzip! Κυριε ελεησον.
Είναι τρελοί αυτοι οι ρωμαίοι, πού είναι οι παλιές καλές εποχές που το sw ηταν 4-7ΜΒ.
Το 6680 έχει 150
Printable View
χαχαχαχαχαχα.
Ρε συ καντο τη μεγαλύτερη συμπίεση με το winzip! Κυριε ελεησον.
Είναι τρελοί αυτοι οι ρωμαίοι, πού είναι οι παλιές καλές εποχές που το sw ηταν 4-7ΜΒ.
Το 6680 έχει 150
Ρε leosedf γιατί μας ζωρίζεις............... :?: :PΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα από leosedf
Έτσι και αλλιώς δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρείς τον κώδικό 8)
Αν και από ότι είδα έχει μόνο για κινητά που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
Μήπως ξέρεις κανένα site τέτοιο με κώδικό για τηλεοράσεις ή cd-rw? (Εκτός από αυτά που έχουν αναφερθεί στο site.?
ps. αυτό για τον κωδικό για πλάκα το είπα εν μέρη συμφωνώ με τις απόψεις σου αν και πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουν όλοι πρόσβαση......
τεσπα όποιος τον θέλει ας μου στείλει πμ. :wink:
Τον κωδικό τον βρίσκουν αυτοί που θα ασχοληθούν η αποστελλωντας τον με ΠΜ.
Το θέμα ειναι οτι αν τον ξερει οποιος να ναι μετά καταστρέφονται αυτα τα σαιτ γιατι κατεβαζουν ολο το σαιτ.
Το συγκεκριμένο έχει παλιά μόνο
Φίλε... καλά που είσαι ηλεκτρονικός... γιατί αν ήσουν γιατρός... θα μας είχες ταράξει στο "φακελλάκι".Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από leosedf
Πάλι καλά δηλαδή!
Δεν είμαι τίποτα, απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Εκτός αυτού μοιράζομαι ΠΑΝΤΑ αλλα μόνο με όσους ξέρω οτι δεν το κάνω για το τίποτα. Ξέρεις ποσες φορές έχω βοηθήσει κόσμο και μετά με κατηγορούσαν οτι ειμαι ο πιο άσχετος πανω στη δουλειά μου? και δεν τα λέγαν σε μενα σε ξένο κόσμο τα λέγαν, ενώ ξεχνούσαν οταν με παρακαλούσαν "Κώστα έχεις αυτό? Κώστα έχεις εκείνο"
Οταν κάποιος είναι σωστός αξίζει να μοιράζεσαι τα πάντα
LooooooooL Οντως!!!!Αχ ρε παιδια αυτες τις μερες κλαιω απο τα γελια με το συγκεκριμενο topic Μου φανηκαν ολα πολυ αστεια....!!!!!!!Ειστε απαιχτοι!!!!! :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα από radiodj105
Εγώ πάλι, ανήκω στην άλλη κατηγορία: Μοιράζομαι τις γνώσεις μου (που ίσως με πολύ διάβασμα απέκτησα). Ακόμα και αν κάποτε με αποκαλέσουν "άσχετο" ή και "μα_ _ κα"... ξέρω (από μέσα μου) αν είμαι ή όχι. Επιστρέφοντας στην περίπτωσή σου... πίστεψέ με... ακόμα και σε ξένο κόσμο να πει κάποιος κάτι κακό για εσένα... αν είσαι πράγματι τόσο καλός (όσο πιστεύω ότι είσαι), δεν έχεις κανέναν λόγο να τον παίρνεις στα σοβαρά.
Α.. υπ'όψιν... δεν θέλω να μου δώσεις κάποιο σχέδιο. Ούτε έχω λόγο που σε γλύφω!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
http://rapidshare.de/files/7177348/6030SERMAN.rar.html
Πάρτε και σχέδια απο 6030.
Υπενθυμιση οτι είναι ΜΟΝΟ σχέδια και οχι κομπλέ service manual