-
Σπυρο καλημερα! Εκανα κατι αλλαγες στισ ρυθμισεις αλλα ακομη δν ειναι οπωσ θα επρεπε να ειναι! το λευκο ειναι τελειο και στα γραμματα και στα σηματα των σταθμων! το προβλημα ειναι σε καποιες αποχρωσεις κιτρινου πρασινου! και μια αλλη παρατηρηση: το dvd εχει συνδεση και vga και συνδεσα παραλληλα μια οθονη υπολογιστη για να βλεπω τη διαφορα! οταν εβαλα το avia dvd calibration disk σε κατι γραμματα απο κατω ενω η οθονη τα εδειχνε σκουρο πορτοκαλι η τηλεοραση τα εδειχνε κιτρινα! δεν ξερω! να ειναι πεσμενη η οθονη? δεν ειναι τοσο κουραστικο η ενοχλητικο που να μην μπορεισ να παρακολουθησεις πιο πολυ το ψαχνω αν μπορει να τελειοποιηθει η εικονα!!! ευχαριστω και παλι!!!
-
Αν το λευκό είναι καλό τότε η οθόνη σου πρέπει να είναι ok,
για βάλε καμιά φωτογραφία με λευκό ράστερ και άλλη μια με την κάρτα χρωμάτων (πρέπει να υπάρχουν στο dvd σου).
-
3 Συνημμένο(α)
-
δεν ξερω αν βοηθανε οι φωτογραφιες αυτες! το λευκο ειναι πραγματικο λευκο αλα δεν απεικονιζεται εδω καλα! αυτο που παρατηρω στην τριτη φωτο ειναι αυτεσ οι μπλε γραμμες στουσ κυκλους που τρεμουν πολυ γρηγορα! στην οθονη του pc δεν συμβαινει αυτο!
-
3 Συνημμένο(α)
-
Αν το λευκό όπως λες είναι εντάξει και οι αποχρώσεις επίσης, τότε η οθόνη είναι μια χαρά
και η γεωμετρία της εντάξει μου φαίνεται (μην περιμένεις πολλά από αυτήν).
Υγ.
Πάντως όπως τα έλεγες εγώ νόμιζα πως θα ήταν μαγνητισμένη ή ξερυθμισμένα τα δακτυλίδια της οθόνης (αλλά είναι ok).
-
αυτεσ οι μπλε γραμμες που δειχνει στην 3 φωτογραφια ειναι κατι ανησυχητικο? δεν μοθ το κανει σε αλλη τηλεοραση κ οθονη! η γεωμετρια θελει ρυθμιση ακομη κανει μια ελαφρια κουρμπα στο πανω κ στο κατω αλλα δεν το πειραζω παραπανω!!!!
-
απλα επιμενω στη ρυθμιση της γιατι εχουμε μια philips τηλεοραση 29 ιντσων 100ΗΖ crt tης οποιας τα χρωματα και η ποιοτητα εικονας δεν συγκρινονται με τη sony ayth! και μου εκανε εντυπωση το γιατι!!! ισως και γω το ψαχνω παραπανω απο οσο γινεται!!!
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα στην τρίτη φωτογραφία, κάποια περίεργη test pattern θα είναι αυτή.
Παναγιώτη όπως σου είπα μην την ψελλίζεις και πολύ, άστην έτσι μια χαρά είναι η συγκεκριμένη.
-
1 Συνημμένο(α)
Καλησπερα! Επανερχομαι στο θεμα της τηλεορασης μιας και προσφατα μου επανεμφανισε το error tvn 5 led το οποιο και απενεργοποιηησα απο το service menu(Unstable AKB,enable TT61 disable TT62). Ayto me evale στη διαδικασια να το ψαξω ξανα μηπως και ωρω καποια λυση για την πεσμενη οθονη! αυτη τη στιγμη καθαρη και αρκετα καλη εικονα δειχνει με επιλογη 0 στο g-drive! Βρηκα μια λυση στο ιντερνετ και το παρακατω κυκλωμα στο οποιο παρεμβαλεις το IK κυκλωμα στην πλακετα της οθονης με 3 διοδους κ πια δεν κανει ελεγχο για unstable AKB και δεν σβηνει! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος to exei δοκιμασει να μου πει την αποψη του και αν με αυτο τροφοδοτουται τα 3 χρωματα με περισσοτερο ρευμα και θα υπαρχει και βελτιωση στην εικονα! Ευχαριστω πολυ!
Συνημμένο Αρχείο 36111