βαλε απο 32 και μπες στο μενου σερβις μετα να σεταρης γεωμετρια(γιατι δεν βλεπει σωστα το πανελ)
εγω μια σαβουρα τετοια ετσι την εκανα
Printable View
βαλε απο 32 και μπες στο μενου σερβις μετα να σεταρης γεωμετρια(γιατι δεν βλεπει σωστα το πανελ)
εγω μια σαβουρα τετοια ετσι την εκανα
μπορει καποιος να μου στειλει το bin για την arielli?
lagoniko@hotmail.com
παιδια βρηκα την λυση για την δικη μου arielli. δουλεψε με το img αρχειο που βρηκα σε ενα πωλονεζικο site !βεβαια δοκιμασα παρα πολλα img μεχρι να βρω το σωστο μονο που οταν αναβει λεει κ μενα MANTA μπροστα!
Εγω θα ελεγα ο φιλος να ανεβασει το λινκ ετσι ωστε οποιος το χρειαζετε να το κατεβαζει απο κει.
Eχετε υποψιν οτι το bin για να περαση θελει ξεκολημα το eeprom και programmer
δεν το περνει απο usb.
https://mega.nz/#!JaoX2AyJ!rOUiBfQxV...SaNq3W2eL-az5g
TV ARIELLI LED32D8HD 32'' Καλησπερα εχω αυτην την ληεοραση και κανει της μαγκιες της οπως εχουν αναφερει και προλαλλησαντες δλδ παραμενει σε κατασταση αναμονης με το λαμπακι αναμενα απο κοκκινο σε πρασινοκιτρινο και εκει μουλαρωνη ... τι μου προτεινεις να κανω...
Φιλε μπορεις να μου στειλεις το bin?
φιλε μου ....κοιτα 2 απαντησεις πισω.....ο φιλος pipilas το ανεβασε
Επειδη εχω παρομοια συμπτωματα με μια 24αρα arielli led2488fhd
Mεσω usb πως γινεται?
Ακομα διαβαζω για spi programmer και αποσα διαβαζω για να καταλαβω, χρειαζεται να βγει το eeprom και να μπει πανω του ωστε να προγραμματιστει.
Δεν υπαρχει αλλος τροπος χωρις να αποκοληθει το eeprom ή για να γινει το flash?
Πανω στη μητρικη γραφει αυτο hk-t.rt2957e01 προς βοηθεια
Όντως σε άλλη αναβάθμιση μου επέτρεπε να κάνω το picture flip = off.
Φίλε john όπως τα είπες, θέλει αποκόλληση του spi ic από τη πλακέτα και programmer δεν γίνεται αλλιώς.
Κανενας απο Αθηνα κοντα πατησια να πειραματιστει με το εργαλειο?Το e-shop που την ειχα παρει δεν δεχεται να την αναλαβει τεχνικος τους :saad:
Περαστικά.Τώρα έμπλεξες με τους μεγαλύτερους απατεώνες του κλάδου....εμένα μου λέγαν μαλακίες για ένα λάπτοπ γιατί βαριόντουσαν να αλλάξουν σκληρό....
Από Πατήσια ίσως ο agis....
Το παθημα μου εγινε μαθημα...
Πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια με τον agis? (μπας και δουμε τηλεοραση φετος,γιατι διακοπες δεν βλεπω να πηγαινουμε)
Λοιπον στην arielli την 24αρα αλλαχτηκε eeprom και επανηλθαν οι λειτουργιες χωρις αποτελεσμα απο το αρχειο bin που δοθηκε πιο πανω.
Εχει περαστει με usb ενα update αρχειο (image της manta μετα απο 10αδες επιλογες και μεχρι να λειτουργησoυν τα καναλια) το οποιο παρουσιαζει το εξης φαινομενο:
Oταν μπηκε το usb η εικονα φαινοταν κανονικα για update.
Μετα την αναβαθμιση η τηλεοραση λειτουργει με καναλια αλλα δειχνει την εικονα αναποδα απο πανω προς τα κατω.
Εγινε προσπαθεια να βρεθει μεσω του μενου 1147 καποια οδηγια για flip αλλα δεν υπαρχει καμια επιλογη για αλλαγη panel γενικα.
Το βλεπει σαν 21,5 αντι 23,6
Αν υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να με βοηθησετε να βρω την αναβαθμιση μεσω usb για το μοντελο της arielli που εχω,θα ηταν το ιδανικοτερο,καθως εφαγα 8ωρο ψαχνοντας και δεν βρισκω λυση
Γεια σας, εχω και εγώ το μοντέλο ARIELLI LED3229 HD και μου παρουσιάστηκε το γνωστό πρόβλημα που ανάβει μόνο του το πράσινο λαμπάκι ενώ η οθόμη παραμένει μαύρη.
Θα ήθελα, αν μπορείτε να με βοηθήσετε, έχω 2 ερωτήσεις για να την επισκευάσω μόνος μου.
1. Το τσιπάκι βγαίνει εύκολα από την main board; Και με ποιον τρόπο;
2. Με κολλητήρι θα το ξανατοποθετήσω;
Έχω παραγγείλει programmer που φαίνεται να υποστηρίζει το τσιπάκι οπότε θα αρχίσω μόλις το παραλάβω, με τις rom που ανέβηκαν πιο πάνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, είμαι λίγο άσχετος με τα ηλεκτρονικά βέβαια...
Γίνεται και πάνω με τσιμπίδα 8pin
Φίλε το ίδιο έχω πάθει και εγώ με την ίδια τηλεόραση μήπως μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες πως θα την επισκευάσω . ευχαριστώ
μπορει καποιος να μου στειλει το bin και το image της manta για την arielli led3229hd
panagiwtis110@yahoo.gr
οπως ειπε και ο φιλος νικοςλαρισα γινεται και με τσιμπιδα.Το ειδα σε βιντεο στο youtube αλλα δεν ειχα οδηγιες παραιτερω για να το κανω.
Αν ειναι απλο ας μας δωσει καποιος οδηγιες
Επισης θα ηθελα και εγω το img για να πεσει δοκιμη μεσω usb
Αν γινεται να δωσετε λιγες πληροφοριες για την τσιμπιδα και πως ακριβως χρησιμοποιειται για να το δοκιμασουμε. Και μια περιγραφη της ολης διαδικασιας αν μπορει καποιος.
Ευχαριστω.
Καλησπέρα μπορεις να μου στείλεις το bin? Ευχαριστώ
Καλησπέρα θα μπορούσες να μου στήλης το αρχείο Arielle led 3229 το αντοιστιχο manda ευχαριστώ Σταθης
Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει το αρχείο bin για μία ARIELLI LED32D3HD που έχω και έχει πρόβλημα, ευχαριστώ.
Καλησπέρα φίλε μου. Άν σου είναι εύκολο να μου το στείλεις το bin να το περάσω για να ξεκεινήσει..
Ευχαριστώ!
Τελικά βρήκα ένα αρχείο IMAGE σε USB και η τηλεόραση δούλεψε άψογα και με λογότυπο Arielli. Ευχαριστώ.
Φίλε Βαγγέλη,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σου εύχομαι.
Μιας και γράφεις το παραπάνω post μία εβδομάδα πριν κι αναφέρεις κάτι εντελώς καινούργιο
καλό θα ΄ναι για το forum ν΄ ανέβαζες το site από τ΄ οποίο βρήκες τ΄ αρχείο IMAGE γι΄ ARIELLI LED TV.
Αν φυσικά το βρήκες από ιστοσελίδα κι όχι διαφορετικά κι αν δεν σου κάνει κόπο γιατί το blog το διαβάζουμε
πολλοί συνάδελφοι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ και μη κι είδα τον περασμένο χρόνο τα προβλήματα απ΄ ARIELLI να ΄ναι
αρκετές δεκάδες και τείνουν αυξανόμενα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλημέρα, μπορείς να μου στείλεις το bin? Ευχαριστώ
Καλησπερα εχω δυο ιδιες με ο ιδιο προβλημα θα μπορουσες να μου το στειλεις ?
Καλησπέρα και εμένα μετά από πτώση του Διαφορικού ρελέ έπαψε να ανοίγει.Πριν τη πετάξω διάβασα το ιστορικό και άλλων που είχαν το ίδιο πρόβλημα.Δοκίμασα ψάχνοντας f&u manta κλπ να βρω firmware με προέκταση img file αφού δεν ξέρω τίποτα με spi programming κλπ.Μετά το update άναψε η οθόνη με το λογότυπο αντεστραμμένη και τίποτα άλλο.Μου κίνησε την περιέργεια το μέλος vag40 που είπε ότι βρήκε και πέρασε από usb το firmware και έπαιξε. Σκάβοντας βρήκα και εγώ από Πολωνία για την .Arielli LED2498HD το δοκίμασα και άνοιξε,μένει τώρα να βάλω κεραία και να κάνω ανίχνευση καναλιών. Πράγματι το eshop δεν εξυπηρέτησε ξανά, είχα αντίστοιχο πρόβλημα με μία vortex από eshop και αυτή που με firmware από άλλη μάρκα έπαιξε απλά δεν έχει ελληνικό μενού.