Ψαχνω την DM805..Bρισκω μονο DP805
Printable View
Ψαχνω την DM805..Bρισκω μονο DP805
άκυρο μη την ψάχνεις δεν έχει σημασία
ναι όπου DM είναι DP κλπ
Oχιι.Bρηκα με το σχεδιο που εβαλες,την DM805 η οποια μοιαζει με SMD τρανζιστορ..Τελικα εννοεις αυτην η την DP805 που ειναι μια μεγαλη επανω σε ψυκτρα;
νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει κάτι με τον τρόπο αυτόν που προσπαθούμε τώρα (πες μου σου είπα μισές απαντήσεις κλπ)
Αυτό που χρειάζεσαι είναι έτοιμες απαντήσεις για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό ή έστω παραπλήσιο!
Πιστευω οτι εχεις δικιο..Απλως πες μου αν ρωτουσες για την μεγαλη διοδο επανω στην ψυκτρα η οποια βλεπω οτι εχει 0.6V..
Την βρηκα δες φωτο
την DP853 στα 13V ρώτησα τι έχεις
To σχεδιο δεν εχει DP853 εισαι σιγουρος;Εχει ομως DM853 στα 13 μισο να μετρησω..
στο σχέδιο πες μου ποιά είναι!
είπαμε DP στην πλακέτα σου DM στο σχέδιο
Οτι να'ναι εχει ,απο 1.5 πηγε σιγα-σιγα μεχρι 10 και μετα επεσε αποτομα παλι στα 1.5
Κατι αναλογο κανει και η ταση των 24..Νομιζω ψαχνουμε σε λαθος μερος,ειναι κατι πριν απο αυτα..Ισως στο πρωτευων.
άρα ψάχνουμε αν έχεις σταθερή τροφοδοσία στο πρωτεύον
έχει σταθερή στην DB803; με HOT GND στην σελίδα 1
Και στα 12 ξεκιναει απο 2.2 παει σιγα σιγα μεχρι 12 και μολις τα πιασει πεφτει αποτομα στα 2 παλι..
Μισο λεπτο να κοιταξω την DB803 που ειπες..
Στα ακρα της εχει 11.68 σταθερα
άρα δεν έχει θέμα το πρωτεύον
μπροστά το οπτοκάπλερ έχει και εκεί μεταβαλόμενη τάση; πινς 3 & 4 του 803
δεν βάζεις το οπτοκάπλερ του 802 στην θέση του 803 μήπως είναι προβληματικό;
στην κάθοδο του 431 τα 3,7 δεν είναι σταθερά; αν και νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι 3,7 (θεωριτικά)
Bραχος ειναι.. 3.761
ωραία απάντησε και στις άλλες ερωτήσεις
Να αλλαξω το οπτοκαπλερ που ειπες;Αν και δεν μου εχει τυχει ακομη προβληματικο..
Στα 3,4 το PC803 εχει 0.453 σταθερα..
Tα QM801 και QM802 γιατι να ζεματανε;
είσαι σίγουρος;
γιατί στην κάθοδο του οπτοκάπλερ λες ότι έχεις σταθερά ~3,7V στην άνοδο του μεταβαλόμενες τάσεις και στην έξοδο το φωτοτρανζίστορ του οπτο σταθερή; δεν γίνεται!
Δεν θυμαμαι να μετρησα στην ανοδο του οπτο.Τωρα που μετραω εχω 4.81 σταθερα..
αν και η τάση στο φωτοτρανζίστορ μου φαίνεται μικρή
δείχνει ότι το πρόβλημα είναι στο ολοκληρωμένο ICM801
έχεις τέτοιο; :hahahha:
και τώρα θυμήθηκα ότι μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση
έχει στο ebay με 4€
έχεις σταθερά γιατί το LED του είναι στον κόρο με 1,1V
πιο πριν έχει μια αντίσταση και μετά τα μεταβαλώμενα +13V
Kαι το ειχα προσεξει προηγουμενως οτι ηταν αρκετα ζεστο..Λες οτι εχει προβλημα,ετσι;
Οπως και να'χει σε κουρασα αρκετα φιλε Νικο..
Πρεπει να το αφησω τωρα(περιμενει και η γυναικα καταλαβαινεις)
Θα το παραγγειλω και θα δουμε οταν ερθει..
Ευχαριστω και παλι.
Mαλλον θα παρω αυτα http://www.ebay.com/itm/5PCS-MC33067...item58b0fcd29e να εχω περισευμα.
δηλαδή το ολοκληρωμένο παίζει χωρίς ανατροφοδότηση από την έξοδο και πάει το duty cycle ανεξέλεγκτα 0-100%
νομίζω καταλήξαμε κάπου
καλό βράδυ
Γιαυτο και ζεματανε τα QM801 και QM802;
αν και είναι υποκειμενικό ...όλα συνδέονται!
Καλημερα.
Χθες λιγο η κουραση, λιγο που μπερδεψα τους κωδικους,εκανε και το τροφοδοτικο τα δικα του, δεν εβγαινε ακρη..
Τελικα το σχεδιο ειναι 100% σωστο και βαζω τις μετρησεις που πηρα σημερα. Οι τασεις ειναι σταθερες ενω χθες ηταν μεταβαλλομενες.(Δεν εχω αλλαξει τιποτα)
PC803 στα 3-4 πιν 5V
H ταση στην DM853 ειναι 10V αντι για 13
DB 803 17V
Kαθοδος στο ZDTM851(KIA431) 9.56V
Στον κονεκτορα με τις τασεις η ταση των 12 δινει 10 , η ταση των 13 δινει 10 αλλα η ταση των +5.3 ειναι εντελως σωστη οπως και η 5.2Vstb.
Aφου ειναι σωστη η 5.3 ειναι ενταξει το πρωτευων ετσι δεν ειναι;
Με ειχες ρωτησει 10 φορες τι γινεται με την ταση των 5.2 αλλα χθες που εκανε τα δικα του το τροφοδοτικο νομιζω ηταν 0
Α! Επισης σημερα δεν καιει η ψυκτρα ουτε το ολοκληρωμενο..
Πες μου Γιώργο πως γίνεται να βγάλουμε κάποια άκρη και να φτιαχτεί όταν την μία μέρα ισχύουν άλλα και τηνάλλη άλλα;!
η τάση των +5.3 παράγεται με το ICM852 MC33167 και είναι step down converter και μπορεί να βγάζει σταθερή την τάση αυτή από τα 5,5 ή 6V στην είσοδό του
λεπτομέριες στο pdf του αλλά δεν μας ενδιαφέρει
η δε 5,2VSTB είναι ανεξάρτητο τροφοδοτικό με δικό του 431 και το δικό του οπτοκάπλερ
τώρα τι άλλο να σου πω να το πάμε απ' την αρχή;
Mαλλον καποια ακρη βγηκε:Εβγαλα την παλια κολληση απο το ICM801 και εβαλα καινουρια.Για να γινει αυτο φυσικα το ολοκληρωμενο ζεσταθηκε..
Οταν ξαναεδωσα ταση ειδα οτι εκανε οτι και χθες:Τασεις που ανεβοκατεβαινουν στα 12 και στα 13 και η ψυκτρα στα QM801 και QM802 ζεματουσε!Οπως και το ICM801 ηταν πολυ ζεστο.
Θα το αφησω να κρυωσει και θα το ξαναζεστανω να δω τι κανει.