Όντως μπράβο στον Η3 και σε όποιον σου είπε να το πετάξεις. Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα.
Printable View
Όντως μπράβο στον Η3 και σε όποιον σου είπε να το πετάξεις. Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα.
Καλώς ή κακώς φίλε Ζάνε τώρα είμαστε στη εποχή του,"χάλασε => αντικατάσταση" και όχι επισκεύη.
Ασε που θα σου ξαναχαλάσει απο κάτι άλλο.
Δε λέω,μπορεί να δέθηκες συναισθηματικά μαζί του (να μην έσπασε πέφτοντας απο το Εβερεστ) και εγώ το παθαίνω συχνά αλλά θα συνηθήσεις.
Εμένα χάλασε το mp3 player Cowon (iAudio/60GB/450€) και θέλω 50€ να πάει Γερμανία,€50 να έρθει, συν σέρβις (τουλάχιστον 100€)..
Δηλαδή τουλάχιστον 200€ για να του δώσουν "παράταση ζωής" γιατί θα ξαναπέσει-ξαναχαλάσει.Με 250 παίρνω απο Αγγλία το νέο 4 μοντέλα νεώτερο Cowon S9 (20GB) που όχι μόνο είναι καλύτερο απο το παλιό αλλά κάνει μέχρι και τοστ..Και ένα έτος εγγύηση.
Ελπίζω να παρηγορήθηκες..
σας καταλαβαινω απολυτα κ συγνωμη αν με περασατε για παλαβο:001_smile:(κ σας την εσπασα)! δν θ ξανασχοληθω μ αυτο...:crying:σας ευχαριστω ξανα. θα ξαναρθω με κανα καινουργιο prob many many thanks!!
παιδια χιλια συγνωμη που επανερχομαι στο θεμα, του πηρα κενουργιο μηχανισμο (κεφαλη με μοτερ) κ δν ξερω :cursing: πως να του τν βαλω (μενω μακρια απο σερβις για να το πηγαινα) μηπως μπορειτε να βοηθησετε???:confused1::confused1:
Οταν λες πήρες καινούρια κεφαλή+μοτέρ,που τα πουλάνε έτσι χύμα και πόσο βγήκε?:001_huh::blink::confused1:
Αν δεν μπορείς να το βάλεις,κάνε υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία πήγαινε σε κανένα ηλεκτρονικό (σέρβις TV κτλ)
για τν ακριβεια το παρειγγειλα κ μου το στειλαν, πριν κανω καμια μ@... θελω τν συμβουλη σας πως μπαινει εννοω το τραβαω προσεκτικα για να βγει η χρειαζομαι κανα κολλητηρι??:confused1::confused1::confused1: επιπλεον χρειαζεται να του κανω καμια επιπλεον ρυθμιση??:confused1::confused1::confused1:
Αφού ξέρουν να στο στείλουν,θα ξέρουν και να σε καθοδηγήσουν για το πως να το βάλεις.Πάντως δεν θα χρειάζεται κολλητήρι,plug n' play.
Απο ότι θυμάμαι (απο ένα που χειρούργησα ανεπιτυχώς) η κεφαλή έβγαζε μία καλωδιοταινία καφέ που κούμπωνε σε άσπρο πλακέ φις και αυτό είναι όλο το story..
τελευταια ερωτηση: θα χρειαστει να του κανω καποια ρυθμιση στν κεφαλη, tracking motor και τα τοιαυτα???:confused1::confused1::confused1:
σαν να μην φτανει οτι δεν εχεις τις γνωσεις να κανεις κατι τετοιο .....
εχουμε και διαφορους αλλους οι οποιοι παρολο οτι δεν ξερουν δινουν οδηγιες για να κανουν τι ακριβως δεν εχω καταλαβει .....
ισως για να δουμε τις φωτογραφιες απο το αυτοκινητο τους .....
......την τυφλα μας που λενε και στο χωριο μου .....
οταν καταφερεις να του βγαλεις τα ματια τελειως γραψε μου για να σου εξηγησω γιατι δεν μπορεις να κανεις τετοιου τυπου επισκευη ....
Δεν νομίζω.Βάλε την κεφαλή να δεις αν παίζει,έτσι κι αλλιώς θα την βάλεις..Παράθεση:
θα χρειαστει να του κανω καποια ρυθμιση στν κεφαλη, tracking motor και τα τοιαυτα???
56E. σακη στ αληθεια πιστευεις πως θα τα κανω σαλατα? γιατι τοοοοση απαισιοδοξια??:confused1::confused1: εσεις τι λετε???
γιατι γελαει??:confused1::blink:
ίσως γιατί με 56 ευρώ θα μπορούσες να πάρεις 2 diskman και να παίζουν και mp3
και να σου περίσσευαν και για κανένα καφεδάκι.....
το ξερω αυτο. μακαρι να ξερατε ποσο θελω να το επισκευασω. καμια συμβουλη για το πως θα το επιτυχω???
Ζάνε είναι δύσκολο να σου πει κάποιος, αν δεν έχει τουλάχιστον μια φωτογραφία του μηχανισμού...
Τώρα εσύ πρέπει να δεις πως είναι συνδεδεμένος ο μηχανισμός ανάγνωσης και το μοτέρ, για να βρεις και πως θα αντικατασταθεί....
Αν έχει κολλημένα καλωδιάκια πρέπει να τα ξεκολλήσεις. Αν έχει καλωδιοταινία πρέπει να την ξεκουμπώσεις, κτλ...
Ίσως κάποιος που έχει δει το μηχανισμό να ξέρει πως αλλάζονται στο συγκεκριμένο μοντέλο...
Αν μπορείς βγάλε καμιά φωτογραφία...
brs19 πρεπει να πας διακοπες για να ξεκουραστεις
babis :001_wub::001_wub::001_wub: babis :001_wub::001_wub::001_wub:
Ρε φίλε είσαι σοβαρός ή μας δουλεύεις?
To discman κάνει 25€ και εσύ έδωσες 56€ για ένα ανταλλακτικό το οποίο δεν ξέρεις αν δουλεύει κιόλας?
Αν δεν γελάσω μ'αυτό, με τι θα γελάσω?
Ναι αλλα θα εχει την χαρα της επισκευης, παντος εσενα θελουμε πελατη για να ανοιξουμε κανα μαγαζι με επισκευες.
Ναι, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί! :001_tongue:
Συνημμένο Αρχείο 9893 πως τν αντικαθιστω? δειχνει να εχει κατι σαν κλιπ απο πανω... τι κανω???
Συνηθως ειτε εχουν 2 αυτακια αριστερα δεξια που τα τραβας πανω ή ολο το πανω μερος το σηκωνεις και απελευθερωνεται η καλωδιοταινια της κεφαλής.(η φωτογραφια πουβαλες δεν φαινεται καλα για περισσοτερες λεπτομερειες)
Ξανακουμπωνουν αρκει να μην τα σπασεις και βγαινει η ταινια μετα.
Στειλε μου το μαζι με το ανταλλακτικο να στο φτιαξω .Θα σου παρω εργασια 32,98 USD ή 23,99€
εδωσες και 56€
συνολο 79,99€
Ξεχασα,θα χρεωνει και μεταφορικα ο τυπος ,αρα υπολογισε + 20€ περιπου.
συνολο 99,99€
για ονομα θεου ...... μα δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει ..... δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να κανουμε ....
ρε κουμπαρε ....να σου αγορασω ενα ιδιο ντισκμαν καινουργιο να στο κανω δωρω να τελειωνουμε ????
δεν προκειται να μαθεις τιποτα αλλαζωντας μια κολοκεφαλη .....δεν θα δουλεψει ποτε αυτο παρτο χαμπαρι ....
νιπτω τας χειρας μου και αποχωρω ,,,,,,, εφαγα φρικη με αυτη την ιστορια
Εγώ πιστεύω ότι ο Ζάνε θέλει να το φτιάξει για άλλους λόγους, πέρα από το οικονομικό. Ίσως για συναισθηματικούς. Ίσως κάτι τον δένει μ' αυτή τη συσκευή. Γι αυτό και επιμένει...
ήμαρτον ρε ...στη μου....... :w00t:
τι κόλλημα είναι αυτό !
σαφώς και το forum είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον άλλα
προϋποθέτει να ξέρουμε και 2 πράγματα
αν εγώ π.χ θέλω να φτιάξω την μηχανή του αυτοκινήτου μου
αλλά δεν σκαμπάζω χριστό θα πρέπει να σας κάνω τα @@ zeppelin ??
παιδια ξερω εχετε φρικαρει αν σας πω οτι εχει πεσει απο τν ολυμπο με ταχυτητα φωτος κ δν εχει παθει τπτ απολυτως εδω κ 1.5 χρανο κ μονο αυτες τις μερες μου τα κανει αυτα τι να πω?? λογικο δν ειναι???
Oχι δεν ειναι.Το λογικο ειναι να αγορασεις καινουργιο.Οταν το ανταλλακτικο υπερβαινει την αξια του μηχανηματος το πετας.
Για να μπεις στην διαδικασια να παραγγειλεις καινουργιο ανταλλακτικο πρεπει πρωτα να εχει ξηλωσει το παλιο να το ξανατοποθετησεις να δεις οτι σου κανει τα ιδια προβληματα.Μονο τοτε θα εισαι σιγουρος οτι μπορεις να τοποθετησεις το καινουργιο ,και παλι με επιφυλαξη .
να το πω με μια παροιμία.... μπααα! :lool:
παιδια σταματηστε να βριζετε! εχετε η δν εχετε δεχθει τους ορους του φορουμ?? ηρθα εδω για να βρω λυση στο προβλημα του μηχανηματος μου κ εσεις αντι να με βοηθησετε μου λετε να το πεταξω βριζοντας με! συγνωμη αλλα αν σας το εκαναν αυτο σιγουρα δε θα σας αρεσε καθολου!
ρε φιλε no offence που λενε κ οι εγγλεζοι,χωρις παρεξηγηση,αλλα οπως ειπε κ ενας πιο πανω,αμα δεν κατεχεις 2 πραματα βασικα,πως να σε βοηθησει ο οποιοσδηποτε.και δεν ειναι κακο να μη ξερεις.
να πεις οτι εχεις συγκεκριμενη βλαβη,οκ,αλλα εδω κ ποσες σελιδες,η κουβεντα ειναι στασιμη.τι να κανω κ τι να κανω.μη σου κακοφαινεται.βρες εναν απτο κοντινο σου περιβαλλον ως δευτερη γνωμη κ συμβουλεψου τον.εξ αποστασεως δεν γινεται δουλεια αν δεν ξερεις 2 πραματα.πηγαινε εκει που πηρες το ανταλακτικο σε ωρα που δε 8αχουν κοσμο κ ρωτα.
παιδια μν μου μιλατε ετσι! τωρα αρχιζω να μαθαινω (σπουδαζω ηλ/νικος) το τι σημαινει επισκευη κ θα ηθελα τν βοηθεια σας. αυτη θα ειναι η 1η μου επισκευη κ το ξερω θα ειναι δυσκολη κ θα εχει αποριες. σας παρακαλω....
οπως εγραψε και ο kokar ΤΕΛΟΣ..... παμε διακοπες.