βασικα πρεπει να βρω πρωτα χρονο και εγω και αυτος να δουμε τι και πως και θα επιστρεψω για αποριες
Printable View
[QUOTE=dbsjro;302687
πηνιο διπλα σε tda 8362[/QUOTE] και νομιζεις οτι θα βρειτε ακρη;Μεσα στο πηνιο ειναι ενας πυκνωτης θα τον βγαλεις και εξωτερικα θα βαλεις 68pF/Θα χρειαστει και λιγο να ρυθμισεις το πηνιο/κοιτα μην τα κανετε θαλασσα.(ηλεκτρολογοι):wiink:
Λοιπον στα χαρτια του σχεδιαστη που βρηκαμε, ελεγε να αλλαξουμε εναν πυκνωτη SMD τον οποιο και αλλαξαμε αλλα τπτ δεν εγινε. Τωρα λεει να ρυθμισουμε ενα πηνιο αν δεν γινει τπτ με τον πυκνωτη.
Για νεοτερα θα ενημερωσω
Υ.Γ.
Ολοι εχετε ενα μισος για τους ηλεκτρολογουε ε?(Πολες φορες ειναι παντως δικαιολογημενο)
Δεν μου τα λες ποιο απλα να σε καταλαβω/τι εκανες και ποιο πυκνωτη smd αλλαξες;
Ελεγε η εταιρια για την ολισθηση πρεπει να αλαχθει ενας συγκεκριμενος πυκνωτης στο tuner καπου. Αλλα αναφερει αν δεν δουμε αλλαγη τοτε να ρυθμισουμε ενα πυκνωτη τον οποιο οταν εντοπισουμε θα τον διορθωσουμε.(μαλλον μετα τις γιορτες)
Α!Καλες γιορτες κ καλη ανασταση σε ολους!!!:001_smile:
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το tuner να συντονίζει σωστά και μετά από 1-2" να αρχίζει να "τσουλάει". Μετά από τις χρήσιμες συμβουλές που γράψατε γύρισα λίγο το πηνίο που βρίσκεται δίπλα στο TDA8362 και η τηλεόραση μένει "κλειδωμένη". Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.