απ' ότι βλέπω από το βίντεο είναι το μαύρο δισκάκι κάτω και δεξιά από takeup reel
υποθέτω ότι βρίσκεται σε μεταλλικό βραχίονα και το ερώτημα είναι μήπως τεντώνει με ελατήριο;
Printable View
απ' ότι βλέπω από το βίντεο είναι το μαύρο δισκάκι κάτω και δεξιά από takeup reel
υποθέτω ότι βρίσκεται σε μεταλλικό βραχίονα και το ερώτημα είναι μήπως τεντώνει με ελατήριο;
:001_smile:
απ' ότι μπορώ να καταλάβω από την φωτο για την σύμπλεξη πρέπει να κάνει κίνηση προς το πίσω μέρος την κάνει;
(προσπαθώ να ανεβάσω φωτο αλλά κρασάρει το plugin μου)
Ακριβώς...αυτον τον ιμάντα τον αλλαξα αλλα και παλι τιποτα..
άσε τον ιμάντα
κάνει ο idler κίνηση προς τα πίσω όταν πατάς play;
γιατί βλέπω στο βάθος ένα λαμάκι που ίσως έπρεπε να έναι σε κάποιο cam follower και αυτό φαίνεται στο αέρα!
Κανει κίνηση αλλα οχι αρκετη για να πατησει το idler στο reel..
Αν μπορεις σημάδεψε στη φωτο πιο λαμακι εννοεις..
και ο δεύτερος ιμάντας τι κάνει που πάει στη δεξιά γωνία;
από που πέρνει κίνηση;Παράθεση:
Κανει κίνηση αλλα οχι αρκετη για να πατησει το idler στο reel..
τι το εμποδίζει;
αυτά πρέπει να δεις
δεν έχω και το manual του μηχανισμού να το δω και να σε βοηθήσω παρά πέρα
(μπορεί να το είχα αλλά μου έχει χαλάσει το PC από διακοπή της ΔΕΗ)
μήπως κάνει κίνηση μαζί με τον ιμάντα δεξιά - αριστερά;
κάνε το τεστ που έκανες στο βίντεο με άδειο το συρτάρι
αλλά γύρνα με το χέρι σου το supply reel και κάλυψε και τους σένσορες αρχής τέλους για να μην σταματήσει για να δεις τι συμβαίνει
Το ανέφερα παραπάνω οτι το σφουγγαράκι εχει ξεκολλησει..πως κολλαει αυτο?
αυτό θέλει οπωσδήποτε αλλαγή, αλλα θα είναι αρκετα δυσκολο να το αλλαξεις μονος σου. αν θες το εχω. και κόλλημα το τσοχακι του φρένου.
http://www.howtofixit.gr/forum/attac...id=39275&stc=1
ναι φιλε εχω το nv-7200 πλήρως λειτουργικό. και εχω έναν γνωστό που ειχε το service της Panasonic και μου έδωσε αρκετα ανταλλακτικά :wiink:.
Θελω αν μπορείς να μου βρεις, τα λάστιχα για τα δυο idler που εχει το μηχάνημα...εχω το NV-7500.