Σε ευχαριστώ πολύ για τν βοηθεια
Printable View
Σε ευχαριστώ πολύ για τν βοηθεια
Το ολοκληρωμένο κύκλωμα με τα 5 (όχι 4) ποδαράκια, θέλει έλεγχο αν λειτουργεί. Έχει προστασίες μέσα του και δεν καίγεται τόσο εύκολα. Λόγω υπερθέρμανσης όμως μπορεί να έχουν ξεκολλήσει κάποια ποδαράκια του και να έχουν οξειδωθεί.
Ναι έχει δίκιο ο φίλος klik είναι 5 τα ποδαράκια του ολοκληρωμένου, εκ παραδρομής γράφτηκαν 4.
Ας κοιτάξεις και για ψυχρές κολλήσεις φίλε Βασίλη όχι μόνο σ΄ αυτό τ΄ ολοκληρωμένο αλλά και
στ΄ υπόλοιπα εξαρτ/τα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Ναι πρώτα θα αλλάξω αυτά που μου πες τώρα για τ αλλά δν ξέρω ποιος μπορεί να τα τσεκαρει γτ εγώ δν ξέρω απ' αυτά ας ελπίσουμε να τ αλλάξω και να δουλεψει
Λίγο ύποπτο στο καφέ και μπλε καλώδιο , όπου το μπλέ τοποθετήθηκε άτσαλα χωρίς την μόνωση στο κλιπσάκι ,ενώ στο καφέ είναι οκ . Κούνα το μπλε μπας και ξεκόλλησε από το κλιπ .
Το πολύμετρο στην κλίμακα Dc σε κλίμακα μεγαλύτερη από τα 24V (π.χ. 100V) και μετράς επαληθεύεις ότι τροφοδοτείται . Μπορεί να προηγείται ασφάλεια πίνακα τροφοδοσίας πεσμένη
Γιατί ρε παίδες αποφασίζεται κατευθείαν να αλλάξουν πυκνωτές , μόνο με οπτική "απόφαση " .
Αυτό σε εμένα μεταφράζεται παρομοίως με έναν ασθενή που τον πηγαίνουν κατευθείαν στο χειρουργείο να τον ξεκοιλιάσουν , χωρίς να τον περάσουν πρώτα από ακτινογραφίες , αλλά αποφασίζουν με βάση οπτικά πως φαίνεται ο ασθενής . (κουτσαίνει ? άμεσα βγάλσιμο τα εντόσθια / πονάει κεφάλι ? κόψιμο το κεφάλι )
Εχει αλλοιωθει το περιβλημα. Αυτο γινεται οταν τα λαστχακια στεγανοποιησης εχουν φυγει απι τη θεση τους οποτε το λάδι εσωτερικα χαθηκε. Οταν ο ασθενης εχει το ενα ποδι να κρέμεται πιο κατω απο το αλλο, ξερεις οτι εχει προβλημα.