χααχχαχα!!!
Όπως τα περιγράφεις είναι το ψυγείο.
Απλά η ρύθμιση της θερμοκρασίας από ότι έχω καταλάβει, αφορά μόνο τη συντήρηση, παρόλο που πιθανόν "παρασύρει" και την κατάψυξη καθώς λογικά λειτουργεί όπως περιγράφεις
Στην εικόνα παρακάτω φαίνεται η ρύθμιση
Το -18 της κατάψυξης (2) είναι μόνιμα αναμμένο όταν φτάνει -18 και κάτω (από ότι κατάλαβα είναι αποδεκτό να πάει και -28....)
Όταν περιστρέφω τον διακόπτη (5), αναβοσβήνουνε οι ενδείξεις (3) για τη θερμοκρασία στη συντήρηση. Έχω διαπιστώσει ότι ανταποκρίνεται σε ότι βάζω... Π.χ. περιστρέφοντας με τη φορά ρολογιού,
στη θέση π.χ. "και τέταρτο" αναβοσβήνει το 7... Αν το αφήσω εκεί, παραμένει το 7 ανοικτό και μετά από κανένα δίωρο όντως μέσα στο ψυγείο έχει 7... Αν το πάω "και μισή" αναβοσβήνει το 5, το αφήνω
εκεί και όντως πέφτει στο 5 κ.λ.π
Αυτή τη στιγμή έχει να "σφυρίξει" ένα τρίωρο, όπου όταν σφύριζε είχε -30 στην κατάψυξη και 5 στη συντήρηση.. Άνοιξα την κατάψυξη 1-2 λεπτά και την ξανα-έκλεισα, σταμάτησε το "μπρρρρ" και σταμάτησε και να σφυρίζει..
Τώρα έχει -28 κατάψυξη και 7 συντήρηση .....Έχει κλασσικά πάγο στο πίσω μέρος συντήρησης (δε φεύγει)...
Και κάποια στιγμή αναμένω να ξανα-αρχίσει το σφύριγμα, απλά δε μπορώ να το συνδέσω με κάποιο σφάλμα στη θερμοκρασία......
Μήπως κάποιος "βλαμμενος" αισθητήρας παγώνει ή έχει πάρει υγρασία, μήπως κανένα ηλεκτρονικό τα έχει παίξει, ψάχνω...Θα δω αν είμαι ξύπνιος όταν το ξανακάνει...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο σου... !!!
Συνημμένο Αρχείο 48961