Kαλησπερα κατι ασχετο με το θεμα εχω την HYUNDAI 32HYN276 SMART ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ UNIVERSAL ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ...
Printable View
Kαλησπερα κατι ασχετο με το θεμα εχω την HYUNDAI 32HYN276 SMART ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ UNIVERSAL ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ...
Σκασε ενα τηλ σε αυτον https://www.manolopoulos-service.gr/
Ανεβαζει ταση μολις ανοιγω και μετα πεφτει...στην mainboard λεω γιατι psυ πειρα δανικο και εκανε τα ιδια.....μπορεις δημητρη να μου πως τα τσεκαρω το ic led driver μηπως το τροφοδοτικο που πειρα ηταν και αυτο ελλατωματικο????
Το οδηγό IC για τη τροφ/σία του οπισθίου φωτισμού στο PSU δεν ελέγχεται αντικαθίσταται όπως και το TRN MOSFET.
Έχεις δίκιο για πιθανή ακαταλληλότητα του νέου τροφ/κού που έβαλες καθόσον το τροφ/κό που αντικαθιστά τ΄ εργοστασιακό,
πρέπει να ΄ναι ταυτόσημο του όχι μόνο στο τύπο του π.χ. 17IPS62 αλλά κι ολόκληρη, η πρώτη κυρίως, σειρά αριθμών που ακολουθεί
το τύπο αυτό.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Δεν μένει σταθερή η τάση..... Ενεργοποιεί κυκλωμα ασφάλειας.....
Σωστά γράφουν οι συνάδελφοι Στάθης και Γιώργος εφόσον η TV εκκινεί έστω για λίγο κι ακόμα
κι αν κάνει restart,το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι η αντικατ/ση όλων των LED strips.
Το κρίσιμο είναι όταν έχεις ανοικτό το panel να προσέξεις πολύ στην απόσπαση κι επανατοποθέτηση
του κρυστάλλου, γιατί αν έχει ενσωματωμένη τη T-Con Board κινδυνεύει ν΄ αποκοπεί το flex καλώδιο
που τη συνδέει με το κρύσταλλο.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Οκ σας ευχαριστω...απο ελλαδα τι προτεινετε???
Δίνοντας το μοντέλο της τηλεόρασής σου, το τύπο του panel και το τύπο που αναγράφεται
πάνω στα LED strips, στον κο Γιάννη στο Κατ/μα Πώλησης Ηλεκτρονικών Εξαρτ/των "Γκάγκας
Παρμενίων", Νιρβάνα Π. 24-26, (11145) Αθήνα, τηλ/να επικ/νίας : 2108320208, 2108325034,
μπορείς να πάρεις πληροφορίες αν μπορούν ν΄ εισαχθούν στην Ελλάδα απ΄ αυτόν και πότε, όπως
και το κόστος αυτών.
Αν δώσεις δε και τη δ/νσή σου μπορούν να σου σταλούν μ΄ αντικατ/λή, εφόσον φιλικά υπάρχουν
στους συνεργαζόμενους με το κατ/μα εμπόρους.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης