Καλημέρα,
Όχι δυστυχώς είναι σε όλες τις παροχές μπανιο-κουζινα αλλιώς θα υποπτευομουν και εγώ κάτι ανάλογο. Και στις δύο περιπτώσεις είδα μαύρους σωλήνες, δυστυχώς δεν διέκρινα κάποια σήμανση.
Printable View
Γενικά πάντως τσαπατσούλικη δουλειά είναι, πού ακούστηκε συλλέκτης χωρίς διακόπτες; Ουσιαστικά αχρηστεύει τους συλλέκτες, θα μπορούσε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα και χωρίς. Γι'αυτό ρώτησα για τη χώρα, άλλο υποπτεύτηκα από την πολύ κακή ποιότητα της δουλειάς.
Γρήγορο χρήμα.... Επειδή δεν ήμουν στις εργασίες λόγω φόρτου εργασίας έγινε πάρτυ σε πολλά, πλακάκια (κούφια παρότι υπήρχε ευθυγραμμισμένο τσιμεντοκονίαμα και όχι απλό τσιμέντο, περασμένα ανάποδα στο κάτω μισό από το παράθυρο τουαλέτας), αρμοί αναμιγμένοι με σκόνη και από σκούρο καφέ είναι παρδαλό καφέ με άσπρο, κόλλες (αγόρασα +20% και δεν έφτασαν), χρώματα (κακής ποιότητας παρά τα 12.000 ευρώ που πλήρωσα συνολικά) κτλ. Άστα τώρα κλαίγονται όλοι τους. Το θέμα είναι μήπως λόγω μείωσης αυτού του κόστους έβαλαν και λάθος σωλήνες.....
Στο σπίτι που μένω μόνιμα, έκανα αλλαγή κεντρικής θέρμανσης σε αυτόνομη. Οι πράσινοι σωλήνες που μου έφεραν έγραφαν μέγιστη θερμοκρασία 70 βαθμούς. Ευτυχώς τα είδα και τα αντικατέστησα με άλλους αντοχής 105 βαθμούς. Όπως καταλαβαίνεις οι περισσότεροι είναι για κλάματα δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη πόσω δε μάλλον να διαβάσουν αγγλικά ή να προγραμματίσουν κοντρολλερς , γι αυτό και τις περισσότερες πλέον εργασίες στο σπίτι από ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά & υδραυλικά τις κάνω μόνος μου.
Είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο να αναμιγνύονται τα νερά θέρμανσης-χρήσης. Καλό θα είναι να ελέγξει την εγκατάσταση ένας έμπειρος καυστηριατζής.
Μηπως αναλαλυψατε καμια πετρελαιοπηγη στη γεωτρηση της περιοχης; :)
καλημέρα διαβασα το προβλημα σου μπορουν να ανακατευτουν τα νερα του λεβητα με το σπιτι αν εχει χαλασει ο αυτοματος πληρωσης του καλοριφερ κλειστον με εναν διακοπτη περιστροφικο που εχει απο κατω και φωναξε καποιον να στον αλλαξει μαλλον εχει χαλασει η αντεπιστροφη που εχει .Οταν τον κλεισεις βγαλε τοσιτακι απο μια βρυση και ασε το νερο να τρεχει για κανα 5 λεπτο να δεις.