Καλησπερα, θα μπορουσα να εχω το bin?
snb1@hotmail.com
Printable View
Καλησπερα, θα μπορουσα να εχω το bin?
snb1@hotmail.com
Μπορείς να μου στειλεις και εμενα το Αρχείο bin από την 40αρα led arielli (γιατι εχω το ιδιο ακριβως προβλημα) στο e-mail μου babisburantas@yahoo.gr μηπως και γινει κατι και σωθει η τηλεόραση ... Στην Αρτα που μενω δεν ξερω να υπαρχει καποιος τεχνικος που να επισκευαζει τετοιες βλαβες .. ευχαριστω πολυ !!!!!
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μαύρη οθόνη μόνο με ήχο υπάρχει κάποιος που να έχει το αρχείο; Το μοντέλο της TV είναι ARIELLI LED4018FHD
Για Arielli led 4018 HD έχω ένα bin αρχείο αλλά παίζει ρόλο και το chassis της TV. ¶ν θέλεις στείλε ΠΜ να σου δώσω λεπτομέρειες και να στο στείλω..
καλησπερα μπορείς να μου το στείλεις ;
kuriakos_semertzidhs@hotmail.com
Φίλε Κυριάκο,
από την ιστοσελίδα : https://www.elektroda.pl/rtvforum/login.php?redirect=download. php&id=827406
κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ αρχείο .bin για τ΄ IC : U7 = GD25Q64,
- σασί : HK-T.RT 2957P61,
- αυτοκόλλητο : CX-15050051-2
- T-Con Board : T390XVN01.0 XL BD … 39T11-S00
- Panel : CX390DLEDM
- SPI : 25Q64
Ίσως κάνει για τη τηλεόρασή σου αλλά επειδή θέλει το forum μετάφραση στ΄
Ελληνικά κι επί πλέον εγγραφή με το προσωπικό σου e-mail, σου ΄χω στείλει
σήμερα 12/03/2020 ώρα 00:51 στ΄ e-mail : kuriakos_semertzidhs@hotmail.com
επισυναπτόμενο τ΄ αρχείο .bin του IC : 25Q64.
Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο.
Παρεπιπτώντως μήπως έχεις κάποιον Σεμερτζίδη Γιάννη συγγενή στον Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς;
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Πείτε και κανα ευχαριστώ αν λειτούργησε σε αυτόν που σας δίνει κάτι ή πείτε οτι δεν λειτουργεί να μαθαίνουν οι υπόλοιποι .
Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως θα πάρω από τηλεοραση Arielli 43 και γενικά από τηλεοράσεις το bin ή το firmware σε στικάκι για να το έχουμε στο αρχείο μηπως το χρειαστεί κάποιος? ευχαριστώ