Κανε δοκιμη απο αλλη παροχη ρευματος
Printable View
Κανε δοκιμη απο αλλη παροχη ρευματος
Καλησπερα
βγάλε τον ιμάντα και δες εάν έχει θέμα το ρουλεμάν του κάδου.
δες εάν έχει τζόγο.
πιθανό να έχει χαλάσει και ζορίζεται να το γυρίσει.
Βγαλε το μοτερ και δες στο πισω μερος εχει ενα πηνειο,μεσα στο πηνειο εχει ενα μαγνητη.ισως να εχει σπασει.Μια αλλη περιπτωση ειναι να εχει προβλημα η πομπινα του μοτερ.
Δες και αυτο https://www.how-to-repair.com/help/h...s-test-errors/
Παιδιά ήρθε πριν λίγος ένας τεχνικός από αντιπροσωπεία whirlpool ,τσέκαρε το πλυντήριο και μου είπε ότι είναι η πλακέτα ελαττωματική και μου τα κάνει αυτά τα προβλήματα....Κόστος νέας πλακέτας 170 €...Μου ήρθε ταμπλαζ μόλις το άκουσα...με 200€ αγοράσεις νέο πλυντήριο....Συμφωνείται ,όσοι γνωρίζουν, με αυτή του τη διάγνωση;;;Μου είπε ότι από κει κανονίζει τι ρεύμα θα δώσει στο μοτέρ και δεν δίνει το σωστό.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε να βγάλω μια άκρη, ακόμα και αν φταίει η πλακέτα αν επισκευάζεται....γιατί δεν υπάρχουν τώρα λεφτά για αγορές.Ευχαριστώ!
ΥΓ....Τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να φταίει ενας πυκνωτής που διαβαζω στα διαφορα φόρουμ και μου είπε όχι γιατί έχει καρβουνάκια.
ΑΝ φταίει η πλακέτα υπάρχει η περίπτωση να επισκευάζεται.
Αυτό θα το μάθεις αν πας με την πλακέτα ανά χείρας και πας σε κάποιον ηλεκτρονικό που ασχολείται με επισκευές κοντά σου (ρώτα σε 2-3 εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών για να μάθεις τιμές).
Αλλά πρώτα θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι η πλακέτα...(με την εις άτοπον απαγωγή, αποκλείοντας δηλαδή την περίπτωση να είναι κάτι άλλο).
...έχει καρβουνάκια, άρα δεν έχει πυκνωτή. Αυτό εννοούσε αλλά ως γνήσιος Έλλην είπε τα μισά κι αυτά με το τσιγκέλι...
Άρα, όντως δεν φταίει ο πυκνωτής...γιατί δεν έχει! :lool:
Άρα αποκλείουμε την πιθανότητα #13. Διαβάζοντας πάλι το 1ο ποστ ναι δείχνει να έχει πρόβλημα στην πλευρά πλακέτας αλλά όχι (πιθανόν) για αντικατάσταση , αλλά για πιθανή επισκευή π.χ. ψυχρές κολλήσεις κτλ , αυτό σε συνδυασμό με το ότι στο κάνει το πρόβλημα που και που και στο σύντομο πρόγραμμα . Οπότε ακολουθείς την πρόταση #15.