-
Οταν λες ημιαγωγούς Χρήστο τι εννοείς; Τα ισχύος; Αν τα έχεις εκτός είναι καλό μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα της παραγωγής παλμών. Εγώ στην θέση σου θα τροφοδοτούσα την πλακέτα μόνο με χαμηλή τάση ac ή dc μέχρι να βρω το πρόβλημα.
-
Ναι για τα ισχύος έλεγα. Πάντως την δοκίμασα με το πιν 8 της πλακέτας PWM γειωμένο και πράγματι το πιν 10 του ΝΕ5560 πάει στα 8,5V, το led είναι σβηστό και δεν υπάρχει παλμός στο πιν 4 της πλακέτας PWM ούτε και στο πιν 14 (Out) του ΝΕ5560 που οδηγεί το μικρό μόσφετ. Με ένα ψευτοπαλμογράφο που έχω δεν κάνει τίποτα ούτε κατά το άνοιγμα...
Ούπςςς! Πολύ καλή η πρόταση να δουλέψω με χαμηλή τάση! :biggrin:
-
καλησπέρα..έχω δυο olympus με το ίδιο πρόβλημα..μετά από τη βοήθεια σας και ψάξιμο κατέληξα πως το πρόβλημα είναι σε αυτές τις δυο μικρές πλακετίτσες..ποιο ακριβώς όμως ακόμα ψάχνω..
-
καλησπέρα παιδιά..το πρόβλημα τους είναι οι κολλήσεις των πλακετίτσων..βγάλσιμο και ξανακόλλημα.
-
Χαίρομαι πολύ που σε βοήθησε το θέμα που είχα ανοίξει. Πάντως εγώ δεν κατάφερα να την επισκευάσω, είχε πάρει πάρα πολύ χρόνο και έπρεπε να την εγκαταλείψω. Εγώ πάντως ξεκόλλησα και ξανά κόλλησα μόνο την μια πλακέτα με το ΝΕ5560....