-
Οχι 0 δεν υπαρχει.Κανε ελεγχο σε ολα τα περιφεριακα του πλυντηριου μηπως εχει καμια μικρη διαροη ρευματος η διακοπη κυκλωματος.Δεν παει καπου αλλου η σκεψη μου,μετα ειναι η πλακετα.Πολλες φορες η βλαβη ειναι πονηρη η ακομα και ασχετη με τα συμτωματα.Μπορει δηλαδη να μην βρισκει η πλακετα καποιο εξαρτημα και κανει αλανταλον στο προγραμμα.
Την πλακετα την εβγαλες εστω για οπτικο ελεγχο?
-
Οχι δεν εβγαλα την πλακετα . Λογω ταξιδιου , θα ασχοληθω οταν επιστρεψω... Σε ευχαριστω ξανα που αφιερωσες χρονο στο προβλημα μου.
-
Πριν ξεκινήσεις Βγάλε τη συσκευή από τη μπρίζα και: 1. Βγάλε τη σχάρα των πιάτων, 2. Πίσω δεξιά, μέσα, είναι η τάπα για το αλάτι ΞΕΒΙΔΩΣΕ ΤΗ!, 3. Άδειασε το νερό από μέσα εκεί με μια αντλία (εγώ αγόρασα μια μικρή λαδιού), 4. Καθάρισε αν χρειάζεται και το φίλτρο κάτω από το σπρίνκλερ. 5. Μετά από 1 ώρα βάλτο στην μπρίζα με τον διακόπτη στο off. Σε εμένα τουλάχιστον όταν το ξαναβάλω στη μπρίζα δεν μου κάνει ξανά τα ίδια, εκτός αν έχει βουλώσει το σιφώνι του νιπτήρα (βλ. παρακάτω).
Το παθαίνει γιατί το λάστιχο για την αποχέτευση στη δική μου περίπτωση είναι μεγάλο οπότε περισσεύουν νερά και το αντιπλυμμηρικό "νομίζει" ότι δεν πετάει τα νερά. Επίσης αν έχεις καιρό να το χρησιμοποιήσεις και το έχεις συνδέσει στην αποχέτευση του νιπτήρα υπάρχει περίπτωση το σιφώνι σου να έχει ρίξει νερά στην αποχέτευση του πλυντηρίου, οπότε tu-bo-flo κλπ, εγώ το κάνω ανά τρίμηνο περίπου. Την πρώτη πρώτη φορά μου πετούσε και τα νερά κάτω από το πλυντήριο οπότε κάνω το καθάρισμα με θρησκευτική ευλάβια.
-
Τέσσερα χρόνια μετά, λογικά ή θα το έχει φτιάξει ή θα το έχει πετάξει.