Για να είμαι ειλικρινείς αυτόν τον ήχο τον ακούω όταν το βάζω μπρος... Από εκεί και πέρα όμως επειδή δεν έχω ηλεκτρολογικές γνώσεις φοβάμαι να μπω στην διαδικασία του να επιχειρήσω να κάνω κάτι μόνος....
Printable View
Το κακό ρε παιδιά είναι πως αυτό το μηχάνημα αγοράστηκε με κόπο και είναι κρίμα από μία κακή συντήρηση; ή μία βλάβη η οποία δεν μπορεί να διαγνωστεί σωστά, να πάει στα σκουπίδια!!!! Σκέφτομαι να μπω στην διαδικασία και να το στείλω αντιπροσωπία μπας και βγει καμιά άκρη...
1,6 παιρνει το μηχανημα και ειχε 1 κιλο παραπανω φρεον?περιεργο.
δες εδω σελ 49 https://www.manualslib.com/manual/10...page=50#manual
εχει τους κωδικους.δες τι ειναι/
Μέτρα πόσες φορές αναβοσβήνουν τα λαμπάκια (και ποια λαμπάκια), να δούμε τί λέει το μηχάνημα. Από κει ξεκινάμε.
κανονας πρωτος τα κλιματιστικα δεν χανουν υγρα ,μονο κατα την μετακινιση σε αλλο μερος και αυτο αν ο μαστορας δεν τα μαζεψει.δυστηχως υπαρχουν και θα υπαρχουν για παντα τετειοι μαστοροι.που λενε τετοια.
Γιατί δεν χάνουν, αν ας πούμε τα ρακόρ δεν είναι καλά σφιγμένα, δεν θα χάσει από κει;
Αυτό θα φανεί αμέσως όμως, αντε σε 1- 2 ώρες το πολύ
η αλήθεια είναι πως λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων το κλιματιστικό μετακόμισε μέσα στα 5 χρόνια που το έχω στην κατοχή μου 3 φορές εκ των οποίων την τρίτη φορά το εγκαταστάθηκε απο διαφορετικό μάστορα.....
Επειδή λοιπόν άκρη δεν βγαίνει και χρόνος για ψάξιμο δεν υπάρχει αντικατέστησα το κλιματιστικό διότι στο σπίτι δεν υπάρχει άλλο μέσο θέρμανσης..... Το Fujitsu μπήκε αποθήκη και μάλλον θα το στείλω στα κεντρικά της επίσημης αντιπροσωπείας όπου εκεί θα γίνει νομίζω καλύτερη διάγνωση.......
Κάθε άποψη δεκτή.....
Καλησπέρα σας...
Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση με fujitsu inverter το μοντέλο ASYG12LLCB, το οποίο δεν ξεκινάει ούτε στην θέρμανση ούτε στην ψύξη. Συγκεκριμένα αναβοσβήνει διαδοχικά το operation και το timer ανα 0,5sec και το economy συνεχώς. ψάχνοντας στην διάγνωση σφαλμάτων έγραφε : serial communication error, οπότε και έλεγξα το καλώδιο των εντολών που συνδέει την μέσα με την έξω μονάδα, το οποίο δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Προφανώς έχει θέμα η έξω πλακέτα...μήπως κάποιος συνάντησε το παραπάνω πρόβλημα και βρήκε άκρη?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..