Η μικα δεν επισκευαζεται θα πρεπει να την αλαξεις οπωσδηποτε,το εχω ξαναδει το εργο,αλαξε την και ξαναδοκιμασε
Ακυρο,τωρα ειδα το #9
Printable View
Η μικα δεν επισκευαζεται θα πρεπει να την αλαξεις οπωσδηποτε,το εχω ξαναδει το εργο,αλαξε την και ξαναδοκιμασε
Ακυρο,τωρα ειδα το #9
Δεν βρίσκω ξεκάθαρη την απάντηση σου.
Θέλω να ξεκαθαρίσεις: έχει γκρίλ; (ξέρεις τι είναι αυτό; )
Αν έχεις και όταν βάζεις μόνο γκριλ (χωρίς μικροκύματα), πάλι πέφτει σποραδικά η ασφάλεια, σημαίνει ότι δεν φταίει το κύκλωμα των μικροκυμάτων (μετασχηματιστής, πυκνωτής, δίοδος, μάγκνετρον, μίκα), αλλά τα κοινά εξαρτήματα (χρονοδιακόπτης, πλακέτα-αν υπάρχει, μοτέρ περιστροφής, διακόπτες πόρτας, λαμπάκι κλπ).
Βγάλε φωτογραφίες από το πάνελ με τα κουμπιά χειρισμού και από το εσωτερικό του φούρνου.
Ενταξει θα βγαλω και βλεπουμε
Απαντηθηκε στο δυο πόστ.μου το εκανε και εμενα να ριχνει το μαγνητικο της ασφαλειας.
Ναι αλλά παρακάτω λέει ότι του το έκανε και σε 16άρα.
Συνημμένο Αρχείο 42745Συνημμένο Αρχείο 42746Συνημμένο Αρχείο 42747Συνημμένο Αρχείο 42748Συνημμένο Αρχείο 42749Συνημμένο Αρχείο 42750καλημερα σε ολους συγνωμη για την καθυστερηση σημερα θα ανεβασω φωτογραφιες το πανω μερος εχει καει να φταιει αυτο στην τριτη φωτογραφια η τελευτεα ειναι απο μετρηση μαγκνητορ
Συνημμένο Αρχείο 42751Συνημμένο Αρχείο 42752Συνημμένο Αρχείο 42753Συνημμένο Αρχείο 42754Συνημμένο Αρχείο 42755Συνημμένο Αρχείο 42756θα ανεβασω και αλλες αλλη μια στο αλλο
θα προσπαθησω να της ανεβασω κατι κολησε μου βγαζη ενα κοκκινο ερωτιματικο
Απορώ γιατί δεν τον έχεις πετάξει ακόμα.
Υπάρχει περίπτωση να τον ξαναχρησιποιήσεις έτσι όπως έγινε ο θάλαμος του;
εχεις δικαιο αλλα το ταμειο ειναι μειων εχω μαθει πριν πεταξω μια συσκευει να προσπαθω να τη φτιαξω αν μπορω