Δεν χρειάζεται.
Printable View
Δεν χρειάζεται.
Καλά τα λες. Δεν λέω. Ούτε και παρεξηγούμαι φυσικά. Θα πρέπει όμως να δεχτείς κι εσύ μερικά.
1. Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι τσιγκουνεύτηκα στην συντήρηση του κλιματιστικού;
2. Γιατί ένας δικηγόρος, γιατρός, καθηγητής, λογιστής ή περιπτεράς να πρέπει να γνωρίζει το πώς γίνεται η σωστή συντήρηση κι ο σωστός καθαρισμός του κλιματιστικού; Το "συντηρώ" για χρόνια κι αν όλοι οι συντηρητές ήταν της ίδιας σχολής της αρπακτικής χωρίς να κάνουν την σωστή δουλειά εγώ γιατί θα έπρεπε να το ξέρω και να τους τρίψω στη μούρη τις γνώσεις μου; Τώρα που έμαθα ασφαλώς και δεν θα συμβιβαστώ με τίποτε λιγώτερο. Αν σου συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα και χρειαστεί να βαδίσει την νομική οδό τόσο σίγουρος είσαι πως δεν θα σε κοροϊδέψει ο δικηγόρος που θα το αναλάβει;
3. Τέλος για τις συμβουλές σου θα σου χαρίζω ένα παλιό ρητό που ίσως σε βοηθήσει.
"Αν σου αρέσει να βρίσκεις λάθη σε ανθρώπους ξεκίνα από τον εαυτό σου και ...ίσως δεν σου μείνει και πολύς χρόνος για τους άλλους".
Παιδιά ασχοληθητε λίγο μόνοι σας με τα μηχανήματα σας. Το να δεις μια φτερωτή με γυμνό οφθαλμό οτι έχει σκεπαστεί απο μουργα και ότι θέλει καθάρισμα ειναι απλό πράμα πιστεύω.
Επίσης εδω μέσα πιστεύω οτι μπαίνουν άνθρωποι με περισσότερες ικανότητες απο μια κουτση Μαρία που ειναι παντελώς ασχετη.
Επίσης δεν ειναι γνώσεις το καθάρισμα ενος μηχανήματος, αναφέρεται και στο βιβλιο χρήσης του.
Όσο αφορα την αγορά νέου ινβερτερ κλιματιστικου, κακώς το βλέπετε σαν απόσβεση. Δεν υπάρχει απόσβεση σε αυτόν τον τομέα ειδικα στην οικιακή χρηση. Αγορασεις τεχνολογία και άνεση, τίποτα άλλο.